Archivado en Comunicats, Ocupacio

MC PREVENCI脫N - MC MUTUAL est脿 fent pagar la seva mala gesti贸 als treballadors: en 2009 han executat 20 acomiadaments.

CCOO den煤ncia que MC Prevenci贸n est脿 executant un ERO encobert per la seva mala gesti贸


COMFIA-CCOO iniciar脿 accions. MC SPA PREVENCI脫N, la societat que realitza l'activitat preventiva de les associades de MC MUTUAL, redueix plantilla com a conseq眉猫ncia del mal resultat de l'exercici anterior i davant la perspectiva de no millorar-ho en el successiu.


pdf
print
pmail

Aquesta acci贸 s'emmarca immediatament despr茅s d'una ronda de negociacions amb els sindicats en la qual l'empresa pret茅n l'acomiadament col路lectiu de 32 treballadors sense plantejar un expedient de regulaci贸 d'ocupaci贸. Davant aquesta situaci贸 els sindicats rebutgen de ple aquesta proposta.

Com a conseq眉猫ncia de la negativa dels sindicats, l'empresa MC Prevenci贸 actua pel seu compte i comen莽a a acomiadar per suposades indisciplines a 8 treballadors de la central.

CCOO creiem que estem davant l'inici d'un ERO encobert ja que des de principi d'any en l'empresa ja s'han produ茂t m茅s de 20 acomiadaments.

CCOO iniciarem actuacions encaminades a depurar responsabilitats per la mala gesti贸 perqu猫 les conseq眉猫ncies no les paguin els treballadors.

COMFIA-CCOO de Catalunya