Archivado en Comunicats, Ocupacio

MC PREVENCIÓN - MC MUTUAL està fent pagar la seva mala gestió als treballadors: en 2009 han executat 20 acomiadaments.

CCOO denúncia que MC Prevención està executant un ERO encobert per la seva mala gestió


COMFIA-CCOO iniciarà accions. MC SPA PREVENCIÓN, la societat que realitza l'activitat preventiva de les associades de MC MUTUAL, redueix plantilla com a conseqüència del mal resultat de l'exercici anterior i davant la perspectiva de no millorar-ho en el successiu.


pdf
print
pmail

Aquesta acció s'emmarca immediatament després d'una ronda de negociacions amb els sindicats en la qual l'empresa pretén l'acomiadament col·lectiu de 32 treballadors sense plantejar un expedient de regulació d'ocupació. Davant aquesta situació els sindicats rebutgen de ple aquesta proposta.

Com a conseqüència de la negativa dels sindicats, l'empresa MC Prevenció actua pel seu compte i comença a acomiadar per suposades indisciplines a 8 treballadors de la central.

CCOO creiem que estem davant l'inici d'un ERO encobert ja que des de principi d'any en l'empresa ja s'han produït més de 20 acomiadaments.

CCOO iniciarem actuacions encaminades a depurar responsabilitats per la mala gestió perquè les conseqüències no les paguin els treballadors.

COMFIA-CCOO de Catalunya