Archivado en Comunicats

ELS PLECS DE CÀRRECS ES TANQUEN EN FALS

Els expedients sancionadors no han estat anul·lats


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

La Direcció que de manera molt alegre va obrir 15 expedients de Plecs de Càrrecs, amb greus imputacions a 15 Directors d’Oficines, a decidit, tot mantenint les imputacions donar per tancada la qüestió, sense cap sanció a ningú dels imputats.

Ha de quedar molt clar a tothom, que la Caixa, mante la seva versió dels fets que varen donar peu als plecs de càrrec.

És a dir, els expedients no han estat an•nulats, s’han tancat amb un toc d’atenció.

Per tant, davant la postura de la Direcció, recomanem molta precaució en les nostres actuacions professionals, tant de caire personal com en la operatòria amb la clientela. Davant qualsevol operació que es pugui crear dubtes, cal demanar autorització.

PER A LA NOSTRA DIRECCIO TOTS SOM SOSPITOSOS, fins que demostrem el contrari i encara així, sempre voldran mantenir els dubtes.

Es una política de personal, molt poc motivadora, però així va tot.

Quant als objectius, es remetem a la nostra nota del dia 20 de Gener. Des de fa molts anys venim exigint a la Direcció que modifiqui els paràmetres que computen, de manera que s’evitessin situacions com la present. I aconseguir que els objectius ser servissin per crear una dinàmica per donar viabilitat a llarg termini a l’Entitat.

 

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es