Archivado en Comunicats

La pujada de les comissions, una decisió oportuna?

Pujar les comissions als nostres clients pot ser una mesura contraproduent


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

Diversos companys i companyes s’han adreçat al nostre Sindicat per a expressar-nos la seva perplexitat per la decisió de l’Entitat d’apujar (molt) les comissions de manteniment dels comptes.

La majoria considera que en temps de crisi com el que estem vivint, no resulta del tot adient prendre mesures d’aquests tipus. A CCOO, també pensem el mateix.

La comissió per manteniment ha passat en mig any de 3 a 5 euros. No en tots els casos, és cert. Si es compleixen certes condicions el client no veurà incrementada aquesta comissió. El que passa és que aquestes condicions van variant sense cap criteri lògic, de manera que mai sabem si el que avui diem al nostre client serà vigent demà.

Pel que fa als comptes de persones jurídiques la comissió de manteniment passa de 3 euros trimestrals a 5 euros mensuals. Un increment quasi bé del 500%!!! Si a més, aquestes societats tenen una llibreta de retencions, la cosa puja fins els 120€.

En fi, tot plegat, una decisió molt discutible, i molt poc rendible, segons la nostra opinió.

Ara, les oficines, sense personal i cada vegada amb menys mitjans, rebran un reguitzell de queixes dels clients afectats, que s’empiparán amb raó. Per no parlar de la repercussió pública que podria tenir una decisió com aquesta. En temps de crisi, la Caixa apuja considerablement les comissions de manteniment als seus clients. Titular que molt bé podria ser portada d’algun diari o altra mitjà de comunicació.

I creiem que no podem justificar aquesta pujada amb el tipus de servei que, actualment, estem donant a casa nostra: sense mitjans suficients, una organització deficient, amb unes directrius que canvien massa sovint, amb una burocràcia que ens ofega, amb una lentitud exasperant en la resolució dels temes. Com, doncs, amb aquestes mancances, podem ara apujar les comissions d’aquesta manera? Què guanya en qualitat de servei el nostre client, si veu com, per exemple, a la seva oficina cada vegada troba menys personal per atendre’l i es multiplica el temps que ha de romandre en una cua interminable perquè l’atenguin? No, senyors de la Direcció, d’aquesta manera no recuperarem els clients “tradicionals”.

Així que no entenem a què ve aquesta pujada desorbitant de les comissions. No entenem com, en aquests moments de forta crisi, es poden prendre mesures tan impopulars com aquesta, a no ser que....

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es