Archivado en Comunicats

HA COMENÇAT EL BALL

COMUNICAT CAIXA TARRAGONA

Les recents notícies sobre l’absorció de la CCM (Caja Castilla la Mancha) per part d’UNICAJA són el tret de sortida del ball de fusions i/o absorcions que previsiblement es produiran durant el segon semestre de 2009.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

La gestió realitzada per part d’alguns directius de caixes d’estalvi durant els darrers anys , en què s’han oblidat la naturalesa jurídica i social de les caixes, i s’han llançat a una desfermada carrera expansionista, assumint riscos temeraris, només per aconseguir uns beneficis que ara es revelen ficticis, i que els han reportat grans incentius econòmics només a ells. Per contra, han dut a les seves respectives institucions a situacions límit que ara tindran greus conseqüències econòmiques i socials.  

Si els poders públics han d’acabar suportant alguns dels errors dels nostres yupis de torn, exigim que se’ls demanin responsabilitats des d’ara mateix i se’ls aparti immediatament dels llocs de gestió que encara estan ocupant.

El nostre sindicat COMFIA-CCOO, majoritari en el sector d’estalvi, sempre ho hem tingut molt clar, i ara no afluixarem en la defensa de la naturalesa jurídica de les nostres entitats ni en la defensa dels nostres llocs de treball.

Tarragona, 20 de febrer de 2009

Veure en PDF


Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es