Archivado en Comunicats

COM SEMPRE, FAN TARD

COMUNICAT CAIXA TARRAGONA

Amb data 27-01-08 es va tornar a signar el conveni. Avui, 28-01-09, la Direcció de Caixa Tarragona treu una notícia on s’informa a la plantilla la no aplicació de l’increment previst del 2%, a causa, segons ells, de l’anul•lació per sentència de l’Audiència Nacional (recordem que no era ferma) i que un cop solucionat ja ho farien. Doncs, vés per on, ja tarden.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

-Què passa?
-No saben que l’ACARL també l’ha tornat a signar?
-És que no els informen?
-Que no els tenen en compte per a res?
-O és que sí que els informen i continuen anant a la seva bola?
-Que no els ha arribat la valisa?
-Que també, per reduir despeses, han deixat de pagar la quota de l’ACARL?

Si els seus no els informen i sembla que no els tinguin en compte per a res, o si continuen anant a la seva bola, ens donen uns grans motius de confiança per afrontar aquest temps de crisi.

Els felicitem per la bona imatge que donen a la plantilla tornant a utilitzar mesures equivocades amb no se sap quina finalitat i sense cap raó d’ésser.

Senyors de la Direcció, tenir manca d’informació no porta a prendre bones mesures i més en els temps que corren. Ja tarden en complir el conveni.

Recordem que la mitja paga de l’acord de l’any 80 que s’abona aquest mes de gener va ser guanyada en sentència de l’Audiència Nacional l’any 1995 pel conflicte col•lectiu presentat per la secció sindical de CCOO de Caixa Tarragona.

Els felicitem per tornar a ser LA RIOTA DEL MÓN MUNDIAL.

Tarragona, 28 de gener de 2009

Veure en PDF


Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es