Archivado en Comunicats

COMUNICAT CAIXA TARRAGONA

COM SEMPRE, FAN TARD


Amb data 27-01-08 es va tornar a signar el conveni. Avui, 28-01-09, la Direcci贸 de Caixa Tarragona treu una not铆cia on s聮informa a la plantilla la no aplicaci贸 de l聮increment previst del 2%, a causa, segons ells, de l聮anul聲laci贸 per sent猫ncia de l聮Audi猫ncia Nacional (recordem que no era ferma) i que un cop solucionat ja ho farien. Doncs, v茅s per on, ja tarden.


pdf
print
pmail
-Qu猫 passa?
-No saben que l聮ACARL tamb茅 l聮ha tornat a signar?
-脡s que no els informen?
-Que no els tenen en compte per a res?
-O 茅s que s铆 que els informen i continuen anant a la seva bola?
-Que no els ha arribat la valisa?
-Que tamb茅, per reduir despeses, han deixat de pagar la quota de l聮ACARL?

Si els seus no els informen i sembla que no els tinguin en compte per a res, o si continuen anant a la seva bola, ens donen uns grans motius de confian莽a per afrontar aquest temps de crisi.

Els felicitem per la bona imatge que donen a la plantilla tornant a utilitzar mesures equivocades amb no se sap quina finalitat i sense cap ra贸 d聮茅sser.

Senyors de la Direcci贸, tenir manca d聮informaci贸 no porta a prendre bones mesures i m茅s en els temps que corren. Ja tarden en complir el conveni.

Recordem que la mitja paga de l聮acord de l聮any 80 que s聮abona aquest mes de gener va ser guanyada en sent猫ncia de l聮Audi猫ncia Nacional l聮any 1995 pel conflicte col聲lectiu presentat per la secci贸 sindical de CCOO de Caixa Tarragona.

Els felicitem per tornar a ser LA RIOTA DEL M脫N MUNDIAL.

Tarragona, 28 de gener de 2009

Veure en PDF