Archivado en Comunicats, Salari, Ocupacio

Zurich ens va lliurar la seva proposta d'homologació de les condicions laborals y no recull totes les condicions laborals que tenim per conveni

Homologació de les condicions laborals Zurich i Sabadell

17-02-2009 Nosaltres estem estudiant i preparant un document detallat de totes les condicions amb la finalitat de facilitar a Zurich i Banc Sabadell les propostes d'homologació.(PDF:Cat)


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail

Homologació de les condicions laborals

El 12 de febrer Zurich ens va lliurar la seva proposta d'homologació de les condicions laborals. De moment només podem dir que aquesta proposta no recull totes les condicions laborals que tenim per conveni, per pacte i per pràctica. Tampoc recull exhaustivament les condicions del Conveni d'Assegurances i del Conveni d'empresa Zurich. Finalment, però més preocupant i sorprenent, és que no hi ha una proposta d'homologació de condicions, és gairebé inexistent. Volem dir que la proposta no sembla compensar ni les condicions del Conveni de Banca que actualment gaudim. No obstant això, estem segurs que es tracta d'un error per part de Zurich. No se'ns passa pel cap que Zurich i Banc Sabadell (no oblidem que és una societat al 50%) tinguin la intenció de treure'ns salari i condicions als empleats de la banca d'assegurances i, que a més a més, es converteixi en un acord amb els representants dels treballadors.

Insistim en què sens dubte és un error per la dificultat de detallar exhaustivament les condicions de les dues entitats. Nosaltres estem estudiant i preparant un document detallat de totes les condicions amb la finalitat de facilitar a Zurich i Banc Sabadell les propostes d'homologació.

Continuarem informant.
Febrer de 2009

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es