Archivado en Comunicats, Salari, Ocupacio

Zurich ens va lliurar la seva proposta d'homologaci贸 de les condicions laborals y no recull totes les condicions laborals que tenim per conveni

Homologaci贸 de les condicions laborals Zurich i Sabadell


17-02-2009 Nosaltres estem estudiant i preparant un document detallat de totes les condicions amb la finalitat de facilitar a Zurich i Banc Sabadell les propostes d'homologaci贸.(PDF:Cat)


pdf
print
pmail
Homologaci贸 de les condicions laborals

El 12 de febrer Zurich ens va lliurar la seva proposta d'homologaci贸 de les condicions laborals. De moment nom茅s podem dir que aquesta proposta no recull totes les condicions laborals que tenim per conveni, per pacte i per pr脿ctica. Tampoc recull exhaustivament les condicions del Conveni d'Assegurances i del Conveni d'empresa Zurich. Finalment, per貌 m茅s preocupant i sorprenent, 茅s que no hi ha una proposta d'homologaci贸 de condicions, 茅s gaireb茅 inexistent. Volem dir que la proposta no sembla compensar ni les condicions del Conveni de Banca que actualment gaudim. No obstant aix貌, estem segurs que es tracta d'un error per part de Zurich. No se'ns passa pel cap que Zurich i Banc Sabadell (no oblidem que 茅s una societat al 50%) tinguin la intenci贸 de treure'ns salari i condicions als empleats de la banca d'assegurances i, que a m茅s a m茅s, es converteixi en un acord amb els representants dels treballadors.

Insistim en qu猫 sens dubte 茅s un error per la dificultat de detallar exhaustivament les condicions de les dues entitats. Nosaltres estem estudiant i preparant un document detallat de totes les condicions amb la finalitat de facilitar a Zurich i Banc Sabadell les propostes d'homologaci贸.

Continuarem informant.
Febrer de 2009