Archivado en Comunicats

CCOO reclama a Caixa Catalunya que no l'exclogui del Consell d'Administració

Els representants de CCOO en el Consell d'Administració de Caixa Catalunya, reclamen la no exclusió dels Consellers que provenen de la representació del personal, en les Comissions de Retribucions i d'Inversions.


pdf print pmail

Aquesta petició va ser efectuada sobre la base de la recent modificació que el Decret 311/2004 de 8 de juny, de la Generalitat, introdueix respecte a la composició de les esmentades Comissions. En la disposició anterior, la composició d'aquestes havia d'estar formada pel president del Consell i 2 Consellers més dels grups majoritaris. El grup de Consellers en representació del personal al no ser majoritari quedava exclòs, però amb la modificació del Decret el requisit de grup majoritari desapareix.

Al mateix temps, CCOO va proposar al Consell que els informes que emetin les Comissions de Retribucions i d'Inversions s’efectuïn directament al Consell, encara que el Decret diu que es pot informar al Consell o bé a la Comissió Executiva. CCOO entén que no sembla lògic que una Comissió informi a una altra Comissió.

Barcelona, 22 de juliol de 2004

COMFIA-CCOO Catalunya

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es