Archivado en Comunicats

Comunicat Caixa Tarragona

SUSP脠S PER A LA DIRECCI脫


Estem tot just encetant un any que sembla que ser脿 molt dif铆cil, segons totes les prediccions.

I a casa nostra, per no ser menys, la direcci贸 ja ha comen莽at a prendre mesures per tal d聮apaivagar les repercussions de la crisi econ貌mica a la nostra empresa.

Que quedi clar que la situaci贸 de la nostra caixa 茅s 煤nicament i exclusivament responsabilitat del comit猫 de direcci贸, i que per tant si estem on estem 茅s perqu猫 els senyors que tracen els rumbs ens han dut fins aqu铆.


pdf
print
pmail
脡s per aix貌 que mesures com la que va prendre la direcci贸 d聮absorbir els complements salarials del nivell IV fins al I ─volien fer-ho a tota la plantilla per貌 despr猫s de dures converses es varen tirar enrere─ s贸n del tot contraproduents, tal com ens estan dient ja molts companys (directors d聮oficina, caps de departaments, interventors, etc.), ja que els desmotiva profundament. Precisament en un moment en qu猫 la moral ha d聮estar el m茅s alta possible per tal d聮afrontar les dificultats en les que estem immersos.

Un SUSP脠S PER A LA DIRECCI脫.

Esperem que en aquest sentit, si el que volen 茅s estalviar despeses, els directius renunci茂n a cobrar els seus salaris variables, perqu猫 pel que sembla, tenint en compte la situaci贸 en qu猫 ens trobem, no se l聮han guanyat.

La direcci贸 no ens pot demanar sacrificis, ara que sembla que van maldades, perqu猫 quan les coses anaven viento en popa ─recordem que l聮any 2007 els resultats que don脿vem als mitjans de comunicaci贸 eren els millors de la hist貌ria de Caixa Tarragona─ no se聮ns va recon猫ixer cap esfor莽.  

Deman脿vem i demanem l聮aplicaci贸 de les millores del pr茅stec hipotecari de conveni a la cartera viva, l聮aplicaci贸 de la sent猫ncia de Caixa Laietana, el pacte dels horaris singulars de la central, el reconeixement de l聮atracament com a risc laboral, l聮aplicaci贸 de les mesures necess脿ries per tal de recon猫ixer els treballadors de l聮entitat com a usuaris de pantalles de visualitzaci贸 de dades, l聮elaboraci贸 del pla d聮igualtat聟

No se聮ns ha fet cap cas, en molts casos ni tan sols ens contesten les cartes que adrecem a recursos humans.

I ara volen que fem esfor莽os complementaris.

Senyors de la direcci贸: no tenen cap ascend猫ncia moral per demanar-nos res. Comencin a estr猫nyer-se el seu, de cintur贸; de deb貌, donin exemple i renunci茂n als seus desorbitats salaris variables, que no se聮ls han guanyat.

Tarragona, 13 de gener de 2009