Archivado en Comunicats

Concentració de sindicalistes a la seu central

CCOO rebutja els acomiadaments indiscriminats a Caixa Tarragona

El passat divendres 16 de juliol, i mentre es celebrava la sessió del Consell d’Administració de l’entitat, es van concentrar prop d’un centenar de sindicalistes de COMFIA-CCOO i dels altres sindicats amb representació a Caixa Tarragona (SECT i UGT) per manifestar el seu rebuig i exigir el cessament de la política disciplinària de la Direcció.


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) ,


pdf print pmailEls diversos acomiadaments arbitraris que s’han produït en un curt període de temps a Caixa Tarragona, són el resultat d’una política de càstigs ”exemplars” que sembla ha encetat la Direcció i que, de no aturar-se, pot provocar un conflicte laboral llarg i d’imprevisibles conseqüències.
El rigor amb que la Direcció aplica les penes màximes contrasta amb la benevolència que tenen en el moment de valorar els errors que ells cometen.

Si hi ha problemes estructurals i de gestió la Direcció n’és la màxima responsable i no serà criminalitzant a la plantilla com es recuperaran els llocs perduts en el rànquing de les caixes, sinó implicant-la en un projecte engrescador pel futur que, és clar, prèviament han de dissenyar.
El diàleg i la negociació presideixen les actuacions de CCOO, però davant d’agressions com les esmentades no ens queda altre camí que la mobilització i l’enfrontament amb aquelles Direccions que, com ara la de Caixa Tarragona, no respecten cap regla de joc i s’endinsen en el camí de la injustícia i l’arbitrarietat.

19 de juliol de 2004

Agrupació d'estalvi de COMFIA-CCOO Catalunya


Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es