Archivado en Comunicats

Caixa Sabadell - Comunicat

Confian莽a


El darrer comunicat l聮acab脿vem parlant de la confian莽a. De la confian莽a que els treballadors hem de tenir en la nostra empresa i que hem de saber retransmetre.


pdf
print
pmail

El darrer comunicat l聮acab脿vem parlant de la confian莽a. De la confian莽a que els treballadors hem de tenir en la nostra empresa i que hem de saber retransmetre. Per貌 per poder tenir aquesta confian莽a 茅s imprescindible percebre-la dels nostres superiors jer脿rquics.

I la confian莽a no es retransmet mitjan莽ant amenaces. Des de fa un temps, s聮est脿 implantant a casa nostra la pol铆tica de la por, i en aquests darrers mesos s聮est脿 aguditzant. Davant de la delicada situaci贸 del mercat financer que estem vivint, alguns Caps estan aprofitant per 聯fer l聮agost聰 de les intimidacions. Els 煤ltims 聯esl貌gans聰 que s聮han posat de moda s贸n:

   Quan arribi l聮ERO (expedient de regulaci贸 d聮ocupaci贸) jo tindr茅 que fer la llista de les persones que van fora i les que es queden i ho far茅 en funci贸 dels teus resultats. Aix铆 que ...

    Si realitzes alguna 聯cagada聰 amb una operaci贸 que t茅 repercussi贸 econ貌mica per l聮entitat, te la farem pagar de la teva butxaca.

    S聮ha de treballar de 8 a 20 hores, i el que no faci aquest horari no es pot sentir pressionat; qui no aguanti la pressi贸 ja pot presentar la dimissi贸 a sobre de la taula, i que no pensi que anir脿 a finestreta, sin贸 que ser脿 acomiadat.

El primer que volem dir 茅s que el contingut d聮aquestes amenaces 茅s una falsedat, a m茅s de demostrar el grau de mediocritat professional en la gesti贸 dels equips humans que tenen aquests directius.

   Si arrib茅s una ERO, la qual cosa 茅s pr脿cticament impossible i que no a passat mai al sector financer, els que negocien quins treballadors van a l聮atur s贸n els sindicats.

    Quan estem treballant actuem en nom de Caixa Sabadell. 脡s Caixa Sabadell qui fa les operacions amb els clients i la responsable civil davant de qualsevol incid猫ncia.

    El nostre horari el determina el conveni col路lectiu vigent, i no es pot acomiadar a  ning煤 per complir-lo.

Senyors i senyores Caps, la Caixa no 茅s un col路legi, i els treballadors i treballadores no s贸n infants.Hi ha dues maneres de manar: utilitzant el fuet o fent equip. Nosaltres pensem (i sembla que el Director General tamb茅) que la millor manera 茅s fer equip, i per aix貌 茅s imprescindible un tracte basat en el respecte, l聮educaci贸, i la confian莽a.

Per qu猫 no recuperem la 聯Q眉esti贸 de tracte聰 tamb茅 amb els treballadors i treballadores?