Archivado en Comunicats

CCOO rebutja els acomiadaments indiscriminats a Caixa Tarragona

DIVENDRES 16 DE JULIOL A TARRAGONA CONCENTRACIÓ DAVANT LA SEU CENTRAL

Sindicalistes de COMFIA-CCOO de Catalunya i dels altres sindicats presents a Caixa Tarragona es concentraran demà divendres, 16 de juliol, a les 12:30 hores davant la seu central de l’entitat a Tarragona (Plaça Imperial Tarraco) per manifestar el seu rebuig i exigir el cessament de la política disciplinària de l’empresa, aprofitant la reunió del consell d’administració.


pdf print pmail

A la sessió celebrada el passat 9 de juliol, el representant de CCOO en el Consell d’Administració de Caixa Tarragona, va manifestar el seu rebuig als diversos acomiadaments arbitraris que s’han produït últimament a l’entitat.

Per a COMFIA-CCOO és inadmissible aquesta actitud de la Direcció que, sense ni tan sols respectar les garanties processals mínimes que estableix el conveni de les caixes, aplica penes màximes amb un rigor que, sospitosament, desapareix quan es tracta de valorar els errors que comet la mateixa Direcció.

Els problemes estructurals i de gestió que té Caixa Tarragona no es solucionaran instaurant un règim coercitiu, que es manifesti amb uns quants acomiadaments “exemplars” (com aquelles fuetades que es donaven als mariners a la coberta dels vaixells, davant tota la tripulació, en segles ja pretèrits), sinó dissenyant estratègies que vagin més enllà del curt termini i que impliquen a la plantilla en un projecte engrescador de futur.

COMFIA-CCOO Catalunya

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
Ramírez de Arellano, 19
28043 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es