Archivado en Comunicats

comunicat

els DIJOUS de DESEMBRE


Enguany, una de les millores de l¬í√ļltim Conveni, la retallada de les tardes dels dos √ļltims dijous de desembre i el primer de gener, nom√©s la podrem gaudir el dijous vinent, 18 de desembre, que plegarem a les tres. Per√≤ no l¬íaprofitarem el dijous seg√ľent perqu√® √©s festa tot el dia (25), igual que el primer de l¬íany vinent (1).


pdf
print
pmail

Aquesta eventualitat, prevista a l¬íarticle 31.2.1 del text del Conveni, ja la coneix√≠em tots els que el vam signar, no podem al¬ēlegar ignor√†ncia : cada set anys (deixant a banda els anys de trasp√†s) ¬ďtoca¬Ē festiu. Per√≤, igualment, cada set anys ¬ďtocar√†¬Ē vig√≠lia de festiu. L¬íany vinent, 2009, per exemple.

Aleshores a tots ens agradarà plegar a les 3 de la tarda. I mai més no tornarà a passar que una vigília de reis no poguem acompanyar els nostres fills a la cavalcada, o que no poguem preparar el comiat de l’any com cal.

Per aix√≤, la proposta del mes passat del SECP perqu√® la nostra Direcci√≥ ens bescanvi√Į aquests dos dijous per uns altres del mes d¬íabril representa, a m√©s d¬íuna gran irresponsabilitat, un acte de pura i simple demag√≤gia. Nom√©s fum, i del m√©s pudent.

No es deuen creure gaire allò que signen. Si no fos així no s’entendria que hagin editat i repartit milers de calendaris amb uns quants articles de la llei de Conciliació, sense tenir en compte cap ni una de les millores que vam signar -ells també- amb el Pla d’Igualtat i el Pacte de Conciliació de Caixa Penedès del proppassat 13 de novembre.

Per√≤ encara hi ha una altra cosa que fa d¬íaquesta ¬Ėinversemblant- proposta un pur i simple exercici d¬íirresponsabilitat: la Direcci√≥ estaria encantada de canviar aquests dijous per uns altres del mes d¬íabril ... per sempre. I l¬íany vinent 2009, quan aquests dijous caiguin en vig√≠lies de festius tothom se¬ín recordaria, d¬íaquesta falta de responsabilitat.

Repetim, aquest any només podrem gaudir d’una de les tres tardes dels dijous de final d’any, però l’any vinent ... de totes tres, i en vigílies de Nadal i de Cap d’Any!

15 de desembre de 2008 ¬Ė com. 53/08

 Afilia't a  COMFIA-CCOO
compromesos amb tu


"Estar al dia@dia.net t'interessa"
Si vols rebre les noticies del sector gratu√Įtament, suscriu-te.