Archivado en Comunicats

els DIJOUS de DESEMBRE

comunicat

Enguany, una de les millores de l’últim Conveni, la retallada de les tardes dels dos últims dijous de desembre i el primer de gener, només la podrem gaudir el dijous vinent, 18 de desembre, que plegarem a les tres. Però no l’aprofitarem el dijous següent perquè és festa tot el dia (25), igual que el primer de l’any vinent (1).


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

Aquesta eventualitat, prevista a l’article 31.2.1 del text del Conveni, ja la coneixíem tots els que el vam signar, no podem al•legar ignorància : cada set anys (deixant a banda els anys de traspàs) “toca” festiu. Però, igualment, cada set anys “tocarà” vigília de festiu. L’any vinent, 2009, per exemple.

Aleshores a tots ens agradarà plegar a les 3 de la tarda. I mai més no tornarà a passar que una vigília de reis no poguem acompanyar els nostres fills a la cavalcada, o que no poguem preparar el comiat de l’any com cal.

Per això, la proposta del mes passat del SECP perquè la nostra Direcció ens bescanviï aquests dos dijous per uns altres del mes d’abril representa, a més d’una gran irresponsabilitat, un acte de pura i simple demagògia. Només fum, i del més pudent.

No es deuen creure gaire allò que signen. Si no fos així no s’entendria que hagin editat i repartit milers de calendaris amb uns quants articles de la llei de Conciliació, sense tenir en compte cap ni una de les millores que vam signar -ells també- amb el Pla d’Igualtat i el Pacte de Conciliació de Caixa Penedès del proppassat 13 de novembre.

Però encara hi ha una altra cosa que fa d’aquesta –inversemblant- proposta un pur i simple exercici d’irresponsabilitat: la Direcció estaria encantada de canviar aquests dijous per uns altres del mes d’abril ... per sempre. I l’any vinent 2009, quan aquests dijous caiguin en vigílies de festius tothom se’n recordaria, d’aquesta falta de responsabilitat.

Repetim, aquest any només podrem gaudir d’una de les tres tardes dels dijous de final d’any, però l’any vinent ... de totes tres, i en vigílies de Nadal i de Cap d’Any!

15 de desembre de 2008 – com. 53/08

 Afilia't a  COMFIA-CCOO
compromesos amb tu


"Estar al dia@dia.net t'interessa"
Si vols rebre les noticies del sector gratuïtament, suscriu-te.

 

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es