Archivado en Comunicats, beneficis socials

Poca voluntat de Banc Sabadell per assolir un acord satisfactori

Fuente Pizarro: CCOO i CGT hem interposat un conflicte col路lectiu


20-11-2008   Donada la poca voluntat de l聮empresa per assolir un acord satisfactori per ambdues parts, CCOO i CGT hem interposat un conflicte col路lectiu, perqu猫 entenem que 茅s l聮煤nica sortida possible a qu猫 ens porta l聮empresa per tal que es facin efectius els drets de les persones afectades. (PDF:Cat)


pdf
print
pmail
Untitled Document

El mes desembre de 2007, despr茅s de llargues negociacions, es va signar l'Acord d'Homologaci贸 de Condicions Laborals de Banc Sabadell i Banco Urquijo.

Les parts signants ens vam comprometre a assolir un acord satisfactori al llarg de l'any 2008 respecte a un dels temes que havien quedat pendents de tancament: el repartiment dels imports pendents de pagament als empleats i empleades que provenien de Banco Urquijo i el seu grup, que havien meritat aquest benefici social pel lloguer de la resid猫ncia Fuente Pizarro des de 2003 fins a l'abril de 2007, data en la qual l'empresa va procedir, unilateralment i sense previ av铆s, a la venda de la propietat esmentada.

 

Les negociacions van ser represes i es van anar obtenint avan莽aments significatius que feien augurar un r脿pid acord sobre les quantitats i els criteris de distribuci贸 d'aquestes quantitats. Quan tot semblava que indicava que s'estava a prop de la signatura, l'empresa es va fer enrere ja que no vam acceptar la inclusi贸 d'una cl脿usula que tancava tota possibilitat a una reclamaci贸 futura sobre els drets econ貌mics derivats de la venda de la propietat, q眉esti贸 a la qual es va negar donar soluci贸 en la mateixa negociaci贸.

Donada la poca voluntat de l'empresa per assolir un acord satisfactori per ambdues parts, CCOO i CGT hem interposat un conflicte col路lectiu, perqu猫 entenem que 茅s l'煤nica sortida possible a qu猫 ens porta l'empresa per tal que es facin efectius els drets de les persones afectades.

Us mantindrem informats de tota aquesta q眉esti贸.

Novembre de 2008