Archivado en Comunicats

ÉS L’HORA DE LA VERITAT

Comunicat Caixa Tarragona

Diferents companys ens han fet arribar informacions que a les reunions de zona els seus caps els estant amenaçant directament amb l’acomiadament per baix rendiment. Sembla ser que, fins i tot, hi ha llistes fetes.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

Suposem que aquestes instruccions emanen directament de les més altes instàncies de la direcció, ja que no creiem que a hores d’ara hi hagi ningú que de collita pròpia s’atreveixi a fer-ho.

Reflexionem-hi un moment, si el baix rendiment és causat per l’augment de la morositat, per la falta de captació de passiu, la manca de beneficis, etc., els que han de presentar la dimissió tots sabem qui són amb noms i cognoms, i sense indemnització, ja que prou diners ens han costat ja les seves vel•leïtats de yupis agressius.

Desgraciadament el temps ens ha donat la raó, i ara tots aquells que feien tants negocis i es reien dels que no ho vèiem clar, espero que tinguin el valor d’assumir-ne les conseqüències.

Des de la Secció Sindical de CCOO no permetrem de cap manera que els nostres directius responsables de la  marxa de l’entitat se’n surtin de “rositas”, tot i que seguim pensant que és moment de calma, de pactes i de fer les coses amb el més ampli consens possible, heu de tenir ben clar que no defugirem de les nostres obligacions envers els companys.

Esperem que no se segueixi per aquest camí, pel camí de carregar les responsabilitats, com sempre, a les esquenes del més feble; ara no és hora d’amagar el cap sota l’ala i desaparèixer: és hora de donar la cara, és l’hora de la veritat. 

Tarragona, 17 de novembre de 2008

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es