Archivado en Comunicats

Caixa Sabadell - Comunicat

Una de Freda i una de calenta


Igual que ahir felicit脿vem a la Direcci贸 pel pacte aconseguit, avui lamentem la darrera idea que ha tingut per abaratir costos: la suspensi贸 de contracte de 16 empleats que estan a tocar de la data de jubilaci贸 parcial, perqu猫 es puguin quedar a casa sense venir a treballar. Tot aix貌 a canvi d聮una reducci贸 del sou del 12,5%, menyspreant la v脿lua del seu treball i l聮experi猫ncia acumulada.


pdf
print
pmail
 

Una vegada m茅s, la Direcci贸 no t茅 en compte a la Representaci贸 Legal dels Treballadors i Treballadores i fa efectiva una reducci贸 encoberta de plantilla que va comen莽ar fa cinc mesos amb la finalitzaci贸 de contractes fixes en per铆ode de prova.

Malgrat que alg煤 pugui pensar que 茅s una bona not铆cia pels 聯afortunats聰, des de la secci贸 sindical de CCOO tenim l聮obligaci贸 de mirar pel conjunt de l聮Entitat i per tant, hem de manifestar-nos en contra d聮aquesta mesura pels motius seg眉ents:

  Sobrecarrega encara m茅s la feina als centres de treball, ja que aquestes persones no seran substitu茂des i, per tant, el seu treball se l聮hauran de repartir entre els companys i companyes.

 

  脡s discriminat貌ria envers els altres companys i companyes que es troben en una situaci贸 similar i hauran de continuar treballant fins no se sap quan. A m茅s, 茅s poc transparent, ja que no hi ha un criteri clar a l聮hora d聮escollir els beneficiats.

 

  En 猫poca de crisi no ens podem permetre pagar un salari sense obtenir un treball a canvi.

 

Des de CCOO continuem apostant per la defensa dels llocs de treball i l聮estabilitat en l聮ocupaci贸. Si es volen adoptar mesures d聮estalvi de costos n聮hi ha de m茅s efectives i menys traum脿tiques per a la Caixa. Malgrat tot, vetllarem per la transpar猫ncia i legalitat del proc茅s i per la seguretat dels companys i companyes afectats.