Archivado en Comunicats

Caixa Sabadell - Comunicat

EL MILLOR ACORD POSSIBLE


El passat 6 d聮octubre, la Direcci贸 de Caixa Sabadell i la Secci贸 Sindical de CCOO vam signar 聯l聮Acord per al reconeixement de l聮antiguitat i l聮experi猫ncia del temps de serveis prestats mitjan莽ant contractes temporals聰.


pdf
print
pmail

El

Aquest acord s聮ha estat gestant des de l聮abril de l聮any passat, moment en qu猫 l聮Audi猫ncia Nacional va donar la ra贸 a CCOO en la demanda interposada contra Caixa Laietana perqu猫 es tinguessin en compte, a efectes de promoci贸 de nivell, tots els per铆odes de treball duts a terme, amb independ猫ncia de la modalitat contractual.

 

 

Despr茅s d聮esperar la ratificaci贸 del Tribunal Suprem, i d聮uns quants mesos d聮intenses negociacions, hem arribat a un acord molt satisfactori, ja que s聮han aconseguit les m脿ximes compensacions possibles per a la plantilla afectada (unes 300 persones) i, fins ara, som la primera i l聮煤nica Caixa de l聮Estat espanyol que l聮ha aplicat, malgrat que nom茅s era d聮obligat compliment per Caixa Laietana. La import脿ncia d聮aquest acord radica en que sense ell, els afectats haurien hagut d聮interposar demanda judicial individual contra l聮empresa, i els resultats haguessin estat inferiors als que s聮han obtingut fent una negociaci贸 col路lectiva. 

 

 

Amb aquest motiu, volem felicitar a la Direcci贸 de l聮entitat, ja que, durant tot el llarg proc茅s negociador, ha estat disposada a dialogar i a fer el que era millor i de just铆cia, tant per a la instituci贸 com per als treballadors i treballadores. Aquest cam铆, el del di脿leg, la negociaci贸 i el treball, 茅s el que sempre hem defensat des de CCOO i 茅s el que ens ha portat a aconseguir resultats que han revertir directament en la millora de les condicions de treball de tota la plantilla de Caixa Sabadell.

 

 

IMPORTANT: totes aquelles persones que creguin estar afectades per l聮aplicaci贸 del pacte i no han rebut cap comunicaci贸 per part de Recursos Humans (reconeixement de l聮antiguitat i/o drets econ貌mics) cal que envi茂n la seva reclamaci贸, mitjan莽ant correu

 

 

 

electr貌nic, al departament d聮Administraci贸 i Relacions Laborals com m茅s aviat millor. Des d聮aquesta secci贸 sindical farem el seguiment de les reclamacions, i per tant us agrairem que tamb茅 ens envieu una c貌pia del correu.