Archivado en Comunicats

EL MILLOR ACORD POSSIBLE

Caixa Sabadell - Comunicat

El passat 6 d’octubre, la Direcció de Caixa Sabadell i la Secció Sindical de CCOO vam signar “l’Acord per al reconeixement de l’antiguitat i l’experiència del temps de serveis prestats mitjançant contractes temporals”.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

El

Aquest acord s’ha estat gestant des de l’abril de l’any passat, moment en què l’Audiència Nacional va donar la raó a CCOO en la demanda interposada contra Caixa Laietana perquè es tinguessin en compte, a efectes de promoció de nivell, tots els períodes de treball duts a terme, amb independència de la modalitat contractual.

 

 

Després d’esperar la ratificació del Tribunal Suprem, i d’uns quants mesos d’intenses negociacions, hem arribat a un acord molt satisfactori, ja que s’han aconseguit les màximes compensacions possibles per a la plantilla afectada (unes 300 persones) i, fins ara, som la primera i l’única Caixa de l’Estat espanyol que l’ha aplicat, malgrat que només era d’obligat compliment per Caixa Laietana. La importància d’aquest acord radica en que sense ell, els afectats haurien hagut d’interposar demanda judicial individual contra l’empresa, i els resultats haguessin estat inferiors als que s’han obtingut fent una negociació col·lectiva. 

 

 

Amb aquest motiu, volem felicitar a la Direcció de l’entitat, ja que, durant tot el llarg procés negociador, ha estat disposada a dialogar i a fer el que era millor i de justícia, tant per a la institució com per als treballadors i treballadores. Aquest camí, el del diàleg, la negociació i el treball, és el que sempre hem defensat des de CCOO i és el que ens ha portat a aconseguir resultats que han revertir directament en la millora de les condicions de treball de tota la plantilla de Caixa Sabadell.

 

 

IMPORTANT: totes aquelles persones que creguin estar afectades per l’aplicació del pacte i no han rebut cap comunicació per part de Recursos Humans (reconeixement de l’antiguitat i/o drets econòmics) cal que enviïn la seva reclamació, mitjançant correu

 

 

 

electrònic, al departament d’Administració i Relacions Laborals com més aviat millor. Des d’aquesta secció sindical farem el seguiment de les reclamacions, i per tant us agrairem que també ens envieu una còpia del correu. 

 

 

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es