Archivado en Comunicats

ENGEGAR EL VENTILADOR DE LA PORQUERIA NO SEMPRE FUNCIONA

Caixa Sabadell - Comunicat

La Secció Sindical de CCOO de Caixa Sabadell vol fer una puntualització a la sentència que es va publicar el dimarts mitjançant un informatiu.

 


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

En ella, el SEC ens acusava de dos fets: el primer, d’obrir unes caixes de propaganda electoral; i el segon, d’emetre correus electrònics dins la jornada de reflexió que parlaven malament d’ells.

 

 

Tal i com recull la sentència, no han quedat provats els fets que els denunciants ens imputaven.

 

 

Com tots coneixem, i ells també, la documentació és reparteix als centres de CS en dies alterns. Per tant, dipositant aquesta documentació el dia 17 (divendres), arribaria a uns centres el dia 20, i als altres el dia 21, jornada de reflexió. És curiós que el SEC ens vulgui acusar d’un fet que ells mateixos reconeixen haver comès. D’això se’n diu poca vergonya !!!

 

 

La Secció Sindical de CCOO continuarà treballant (malgrat l’intent d’alguns de boicotejar la nostra feina), fent propostes i negociant amb la Direcció per aconseguir millores pels treballadors i treballadores de Caixa Sabadell i de tot el sector, tal i com ho hem fet amb l’acord pel reconeixement de l’antiguitat dels períodes en contracte temporal.

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es