Archivado en Comunicats

Caixa Sabadell - Comunicat

ENGEGAR EL VENTILADOR DE LA PORQUERIA NO SEMPRE FUNCIONA


La Secció Sindical de CCOO de Caixa Sabadell vol fer una puntualització a la sentència que es va publicar el dimarts mitjançant un informatiu.

 pdf
print
pmail

En ella, el SEC ens acusava de dos fets: el primer, d’obrir unes caixes de propaganda electoral; i el segon, d’emetre correus electrònics dins la jornada de reflexió que parlaven malament d’ells.

 

 

Tal i com recull la sentència, no han quedat provats els fets que els denunciants ens imputaven.

 

 

Com tots coneixem, i ells també, la documentació és reparteix als centres de CS en dies alterns. Per tant, dipositant aquesta documentació el dia 17 (divendres), arribaria a uns centres el dia 20, i als altres el dia 21, jornada de reflexió. És curiós que el SEC ens vulgui acusar d’un fet que ells mateixos reconeixen haver comès. D’això se’n diu poca vergonya !!!

 

 

La Secció Sindical de CCOO continuarà treballant (malgrat l’intent d’alguns de boicotejar la nostra feina), fent propostes i negociant amb la Direcció per aconseguir millores pels treballadors i treballadores de Caixa Sabadell i de tot el sector, tal i com ho hem fet amb l’acord pel reconeixement de l’antiguitat dels períodes en contracte temporal.