Archivado en Comunicats

Caixa Sabadell - Comunicat

ENGEGAR EL VENTILADOR DE LA PORQUERIA NO SEMPRE FUNCIONA


La Secci贸 Sindical de CCOO de Caixa Sabadell vol fer una puntualitzaci贸 a la sent猫ncia que es va publicar el dimarts mitjan莽ant un informatiu.

 pdf
print
pmail

En ella, el SEC ens acusava de dos fets: el primer, d聮obrir unes caixes de propaganda electoral; i el segon, d聮emetre correus electr貌nics dins la jornada de reflexi贸 que parlaven malament d聮ells.

 

 

Tal i com recull la sent猫ncia, no han quedat provats els fets que els denunciants ens imputaven.

 

 

Com tots coneixem, i ells tamb茅, la documentaci贸 茅s reparteix als centres de CS en dies alterns. Per tant, dipositant aquesta documentaci贸 el dia 17 (divendres), arribaria a uns centres el dia 20, i als altres el dia 21, jornada de reflexi贸. 脡s curi贸s que el SEC ens vulgui acusar d聮un fet que ells mateixos reconeixen haver com猫s. D聮aix貌 se聮n diu poca vergonya !!!

 

 

La Secci贸 Sindical de CCOO continuar脿 treballant (malgrat l聮intent d聮alguns de boicotejar la nostra feina), fent propostes i negociant amb la Direcci贸 per aconseguir millores pels treballadors i treballadores de Caixa Sabadell i de tot el sector, tal i com ho hem fet amb l聮acord pel reconeixement de l聮antiguitat dels per铆odes en contracte temporal.