Archivado en

5 de Novembre / Manifestació a Barcelona

En defensa de l'ocupació i la indústria

CCOO de Catalunya i UGT de Catalunya convoquen, de manera conjunta, una gran mobilització per al 5 de novembre, a Barcelona sota el lema "En defensa de l'ocupació i la indústria".


Este artículo se publicó originalmente en Sogeti (Seccion Sindical Sogeti) ,


pdf print pmail

La decisió ha estat pressa per la necessitat de realitzar una forta ofensiva davant l'hemorràgia d'anuncis d'acomiadaments i expedients de regulació d'ocupació (ERO) que tenen lloc en els darrers dies, que ja han començat a afectar al nostre sector, i que tenen tendència a incrementar-se. Els sindicats volem aturar l'actuació dels oportunistes que aprofiten el marc de la crisi econòmica per realitzar ajustaments d'ocupació sense cap justificació en empreses que presenten beneficis en els seus resultats.

La manifestació està convocada a les 18 hores a la cruïlla del Passeig de Gràcia amb la Ronda de Sant Pere de Barcelona i acabarà a l'Avinguda de la Catedral.

COMFIA-CCOO de Catalunya tenim com a punt de trobada a Pg Gracia num. 1 a les 17.45 h.

Demanem la màxima participació per donar un toc d'alerta a l'empresariat que pot tenir la temptació de fer pagar la crisi als treballadors i les treballadores, i a l'administració per que prengui les mesures necessàries per aturar la sangria de la pèrdua de llocs de treball que estem patint, així com impulsar els mecanismes de protecció social que calguin per defensar els drets i les necessitats dels treballadors.

Manifest conjunt de CCOO de Catalunya i UGT de Catalunya.

Afilia't a CC.OO.!

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es