Archivado en Comunicats

CCOO recorrerà la sentència de l'Audiència Nacional que anul·la el Conveni Col·lectiu


CIC va sol·licitar la nul·litat del Conveni Col·lectiu 2007-2010 per entendre que la seva representació, dispersa entre els 10 sindicats que enumerem més a baix, li donava dret a estar present a la Mesa Negociadora, sense importar-li ni el contingut ni posar en risc els increments salarials, la clàusula de garantia, la festa de 3 tardes de dijous, el dia de permís, així com la resta de millores aconseguides.


pdf
print
pmail
CCOO donarem els passos necessaris perque el Conveni se segueixi aplicant amb normalitat i evitar així qualsevol perjudici a les plantilles

L'Audi√®ncia Nacional nom√©s ha pres en consideraci√≥ el certificat de resultats electorals que aportava CIC -el qual computa resultats obtinguts en un per√≠ode superior als quatre anys, amb el que es dupliquen processos i circumscripcions- i, en canvi, cap dels que aport√†vem les altres parts ¬ĖCCOO, CSICA i UGT- que no els atorgaven representativitat suficient per a estar a la mesa.

La sent√®ncia no √©s ferma i ser√† objecte de recurs per part de CCOO, CSICA i ACARL. A m√©s sol¬∑licitarem aclariment de sent√®ncia al tribunal perqu√® s'aprecia contradicci√≥ entre el ¬ďfallo¬Ē i algun dels fonaments de dret.

Sobre les intencions dels demandants, és bastant il·lustratiu el fet que des de la data de constitució de la mesa que van impugnar -8 de març de 2007- fins al dia de la signatura del Conveni -24 d’octubre de 2007- van passar més de 7 mesos, temps més que suficient per a presentar un conflicte que finalment per què serà? van decidir interposar, llavors sí de manera immediata, una vegada signat i publicat el Conveni en el BOE.

Per√≤ m√©s enll√† d'aquestes valoracions, el prioritari per a CCOO √©s que no es posi en q√ľesti√≥ el Conveni i per a aix√≤ realitzarem totes les accions necess√†ries ¬Ėa m√©s de les legals- perqu√® el compliment i aplicaci√≥ dels seus continguts es portin a terme a totes les caixes i fins al final de la seva vig√®ncia, que √©s el 31 de Desembre de 2010 .

Aquest √©s un bon Conveni, pels seus continguts i per la protecci√≥ que proporciona a les plantilles en aquests temps de crisis, i no permetrem que la irresponsabilitat d'uns pocs acabi per perjudicar a tothom. 

29 d¬íoctubre de 2008   

Afilia't a CC OO