Archivado en Comunicats

CCOO recorrerà la sentència de l'Audiència Nacional que anul·la el Conveni Col·lectiu

CIC va sol·licitar la nul·litat del Conveni Col·lectiu 2007-2010 per entendre que la seva representació, dispersa entre els 10 sindicats que enumerem més a baix, li donava dret a estar present a la Mesa Negociadora, sense importar-li ni el contingut ni posar en risc els increments salarials, la clàusula de garantia, la festa de 3 tardes de dijous, el dia de permís, així com la resta de millores aconseguides.


pdf print pmail

CCOO donarem els passos necessaris perque el Conveni se segueixi aplicant amb normalitat i evitar així qualsevol perjudici a les plantilles

L'Audiència Nacional només ha pres en consideració el certificat de resultats electorals que aportava CIC -el qual computa resultats obtinguts en un període superior als quatre anys, amb el que es dupliquen processos i circumscripcions- i, en canvi, cap dels que aportàvem les altres parts –CCOO, CSICA i UGT- que no els atorgaven representativitat suficient per a estar a la mesa.

La sentència no és ferma i serà objecte de recurs per part de CCOO, CSICA i ACARL. A més sol·licitarem aclariment de sentència al tribunal perquè s'aprecia contradicció entre el “fallo” i algun dels fonaments de dret.

Sobre les intencions dels demandants, és bastant il·lustratiu el fet que des de la data de constitució de la mesa que van impugnar -8 de març de 2007- fins al dia de la signatura del Conveni -24 d’octubre de 2007- van passar més de 7 mesos, temps més que suficient per a presentar un conflicte que finalment per què serà? van decidir interposar, llavors sí de manera immediata, una vegada signat i publicat el Conveni en el BOE.

Però més enllà d'aquestes valoracions, el prioritari per a CCOO és que no es posi en qüestió el Conveni i per a això realitzarem totes les accions necessàries –a més de les legals- perquè el compliment i aplicació dels seus continguts es portin a terme a totes les caixes i fins al final de la seva vigència, que és el 31 de Desembre de 2010 .

Aquest és un bon Conveni, pels seus continguts i per la protecció que proporciona a les plantilles en aquests temps de crisis, i no permetrem que la irresponsabilitat d'uns pocs acabi per perjudicar a tothom. 

29 d’octubre de 2008   

Afilia't a CC OO


Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es