Archivado en Comunicats

Deu bones raons per afiliar-se a CCOO


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail

 

1.     Negociem en representació teva acords que garanteixen el salari, les categories professionals, la jornada, les pensions, els permisos... en definitiva, els teus drets laborals.

2.     Facilitem assessorament especialitzat, tant laboral com jurídic, per als teus problemes laborals. L'assessorament és gratuït passats els sis primers mesos d'afiliació i les condicions per a afiliats i afiliades són molt bones si cal arribar als tribunals.

3.     Els nostres delegats de Seguretat i Salut ajuden a protegir la teva salut i la teva seguretat en el lloc de treball. Cobreixen aspectes que van des de l’estrès fins als problemes de l'entorn de treball.

4.     Ens ocupem de seguir de prop l'aplicació de la igualtat de drets i oportunitats per a homes i dones en els centres de treball.

5.     Participem en organitzacions de caràcter internacional dels sectors financers, d'assegurances i de serveis.

6.     Assessorem a través de la pàgina web (si les consultes són complexes, aconsellem que les feu en les nostres oficines per poder examinar adequadament la documentació).

7.     Negociem plans de formació amb els empresaris perquè puguis desenvolupar millor la teva carrera professional i la teva ocupabilitat. A COMFIA-CCOO creiem que la formació és fonamental per als treballadors i les treballadores.

8.     Encara que COMFIA-CCOO és independent de qualsevol organització política, participa activament en la vida sociopolítica del país amb propostes clares, basades en estudis seriosos i respectats més enllà de l'àmbit sindical.

9.     Oferim serveis interessants a la nostra afiliació: assessorament, assegurances, cooperatives d'habitatges, vacances i lleure, descomptes especials...

10. En definitiva: serveis, negociació, salut laboral, assessorament laboral y jurídic, igualtat d'oportunitats.

 

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es