Archivado en Comunicats

Deu bones raons per afiliar-se a CCOO
pdf
print
pmail
 

1.     Negociem en representaci贸 teva acords que garanteixen el salari, les categories professionals, la jornada, les pensions, els permisos... en definitiva, els teus drets laborals.

2.     Facilitem assessorament especialitzat, tant laboral com jur铆dic, per als teus problemes laborals. L'assessorament 茅s gratu茂t passats els sis primers mesos d'afiliaci贸 i les condicions per a afiliats i afiliades s贸n molt bones si cal arribar als tribunals.

3.     Els nostres delegats de Seguretat i Salut ajuden a protegir la teva salut i la teva seguretat en el lloc de treball. Cobreixen aspectes que van des de l聮estr猫s fins als problemes de l'entorn de treball.

4.     Ens ocupem de seguir de prop l'aplicaci贸 de la igualtat de drets i oportunitats per a homes i dones en els centres de treball.

5.     Participem en organitzacions de car脿cter internacional dels sectors financers, d'assegurances i de serveis.

6.     Assessorem a trav茅s de la p脿gina web (si les consultes s贸n complexes, aconsellem que les feu en les nostres oficines per poder examinar adequadament la documentaci贸).

7.     Negociem plans de formaci贸 amb els empresaris perqu猫 puguis desenvolupar millor la teva carrera professional i la teva ocupabilitat. A COMFIA-CCOO creiem que la formaci贸 茅s fonamental per als treballadors i les treballadores.

8.     Encara que COMFIA-CCOO 茅s independent de qualsevol organitzaci贸 pol铆tica, participa activament en la vida sociopol铆tica del pa铆s amb propostes clares, basades en estudis seriosos i respectats m茅s enll脿 de l'脿mbit sindical.

9.     Oferim serveis interessants a la nostra afiliaci贸: assessorament, assegurances, cooperatives d'habitatges, vacances i lleure, descomptes especials...

10. En definitiva: serveis, negociaci贸, salut laboral, assessorament laboral y jur铆dic, igualtat d'oportunitats.