Archivado en Comunicats, Ocupacio

Quin 茅s el futur de les 120 persones de Bansabadell Seguros Generales?

Incertesa i malestar a la banca d聮assegurances


09-10-2008 脡s comprensible i positiu que es facin operacions que comportin beneficis a les empreses, tanmateix mai haurien de perjudicar els treballadors, en aquest cas deixarien de ser comprensibles i es convertirien en intolerables. (PDF: Cat)


pdf
print
pmail

 

 

Quin 茅s el futur de les 120 persones de Bansabadell Seguros Generales?

 

 

Banc Sabadell i Zurich practiquen el mutismo

 

 

 

 

No tolerarem cap perjudici a la plantilla

 

 

 

 

 

La venda del 50% de la Banca d聮Assegurances, una operaci贸 que ha significat una entrada important de diners per al banc, comporta tamb茅 la incertesa del futur de les 120 persones que treballen en la direcci贸 d聮assegurances. Fa mesos que vam plantejar a l聮empresa les condicions imprescindibles per salvaguardar els drets de la plantilla, per貌 no ha hagut cap resposta per part dels representants de l聮empresa. Tant Zurich com Banc Sabadell mantenen un mutisme que no 茅s gens tranquil路litzador, sin贸 tot el contrari: nom茅s provoca inseguretat i malestar. La manca de transpar猫ncia mai 茅s positiva. Hem exigit a la direcci贸 de Recursos Humans i Laborals que abordem, d聮una vegada per totes, aquesta situaci贸 perqu猫 Zurich ha comprat el 50% del negoci i la gesti贸 de personal.

Som del parer que si la direcci贸 de Banc Sabadell va fer aquesta operaci贸 tenint en compte que havia  de preservar les condicions dels seus empleats, dels quals n聮茅s responsable, haur铆em de tenir ja un acord col路lectiu signat. No ha estat aix铆 i amb data d聮avui continuem sense con猫ixer les intencions de Zurich i del Banc. Esperem que Banc Sabadell i Zurich entenguin que als representants dels treballadors ens sembla comprensible i positiu que es facin operacions que comportin beneficis a les empreses, tanmateix mai haurien de perjudicar els treballadors, en aquest cas deixarien de ser comprensibles i es convertirien en intolerables.

Pel b茅 de tots, empresa i treballadors, esperem sincerament que aviat puguem signar un acord satisfactori per a la plantilla.

Octubre de 2008