Archivado en Comunicats

Necessitem solucions als problemes


Convidem a la Direcció a la reflexió i a posar fil a l’agulla, tot cercant solucions el més aviat possible als molts problemes que ens afecten a casa nostra.

 

 

 

 pdf
print
pmail

CCOO a Caixa Laietana ha fet durant anys quelcom més que advertir que les coses no anaven bé. Així, no només hem criticat la Direcció des de la Intranet de casa nostra, sinó que l’hem denunciada davant els tribunals en diverses ocasions, per vulnerar els drets dels treballadors i treballadores. Sentències que, majoritàriament, han caigut del costat dels nostres companys i companyes, afavorint-los.

Per√≤ hem fet molt m√©s, i ens hem manifestat al carrer per denunciar la pol√≠tica gasiva de la Direcci√≥ contra el personal. Hem denunciat la seva nefasta gesti√≥, tant dels recursos humans com la financera; tamb√© hem denunciat abastament l¬íab√ļs d¬íautoritat exercit contra la plantilla aquests darrers anys.

I encara més, a les Assemblees de l’Entitat no ens ha tremolat la veu per denunciar una vegada i una altra la mala praxis en la gestió, i durant anys a l’hora de votar ens hem manifestat de manera clara i contundent amb un NO a la Direcció i a les seves polítiques (males polítiques) que tant ens han perjudicat.
I no per això, pensem, hem estat irresponsables, sinó que, donades les circumstàncies, hem actuat amb la contundència necessària.

Malgrat tot el que hem fet, però, sabem que no n’hi ha prou. I ni tan sols estem contents, perquè les injustícies continuen a casa nostra. Per això, creiem que hem de continuar denunciant els abusos quan es produeixin, i hem de desemmascarar actituds i conductes poc edificants de segons qui quan aquestes es produeixin. Això és responsabilitat sindical.


Des de qu√® van anomenar el nou Director General, i ara amb la crisi, hem posat tot de la nostra part per a qu√® aquestes relacions laborals es normalitzin, i les q√ľestions que ens preocupen a casa nostra es puguin resoldre de la millor manera possible: es a dir, arribant a pactes amb la representaci√≥ laboral.

No podem, doncs, deixar-nos enlluernar per boniques paraules i promeses (que no s’acaben de complir) i qui dia passa any empeny. Necessitem fets.

Des de CCOO, continuarem en la línia de presentar propostes a la Direcció, i seguirem treballant per a la consecució de bons pactes, i pel diàleg constructiu.

Perqu√® ¬ďpintan bastos¬Ē, i √©s el moment de cercar solucions i no d¬íengrandir els problemes. Una plantilla ben estimulada, respectada i satisfeta √©s, sobretot en moments de crisi com l¬íactual, la millor recepta per tirar endavant, i m√©s ara que la situaci√≥ esdev√© cada cop m√©s incerta.

Si no és així, i la Direcció ofega la seva plantilla amb prolongacions de jornada, pressions insuportables, acomiadaments injustificats (per crear un ambient de por), etc., la situació esdevindrà ingovernable i només la Direcció serà la responsable si la cosa es torça encara més.

Nosaltres continuarem defensant els treballadors i treballadores, i ho farem en tots els fronts, és la nostra feina, però convidem a la Direcció a la reflexió i a posar fil a l’agulla, tot cercant solucions el més aviat possible als molts problemes que ens afecten a casa nostra.