Archivado en Comunicats

Comunicat Caixa Tarragona

CRISI DE RECURSOS HUMANS A LES OFICINES


Des de fa molt de temps, quasi ens atrevir铆em a dir que des de sempre, hem patit a les Oficines una manca de personal (fins i tot la clientela s聮ha queixat en alguna ocasi贸).

Ara que per fi ja tothom ha reconegut p煤blicament, des de les m脿ximes autoritats monet脿ries fins al govern de torn, que el que patim a les nostres butxaques dia a dia 茅s una 聯crisi econ貌mica聰, i que amb el seu reconeixement p煤blic no els ha quedat m茅s remei que menjar-se l聮orgull propi del que feien gala fa nom茅s uns mesos, creiem que a la nostra Caixa caldria que pass茅s d聮una vegada per totes alguna cosa semblant.


pdf
print
pmail
De qu猫 estem parlant, doncs es tractaria de recon猫ixer d聮una vegada per totes que patim una 聯Greu Crisi de Recursos Humans a  les Oficines聰 , que no pot ser que en ple segle XXI encara hi hagin oficines amb dos empleats o menys 聳les Oficines d聮una persona s贸n un vertader atemptat als drets humans -. Creiem que el m铆nim de persones per Oficina hauria de ser de 3. 脡s l聮煤nica manera que comencis a percebre que treballes en una empresa de persones, enteneu Direcci贸, en una empresa humana.

Avui, que cada cop implementen m茅s eines de control individual, com el cas del Gregal 聳per cert, explicat en unes dates for莽a curioses, en ple estiu, i d聮una forma tamb茅 molt curiosa, com si es tract茅s d聮un predicador pentecostal -, creiem que es fa m茅s necessari que mai que les oficines estiguin ben dotades de personal si volem donar una resposta adequada als nostres clients.

Per la qual cosa exigim, a la Direcci贸 General i a la Direcci贸 de Recursos Humans, que elaborin de forma immediata una planificaci贸, de manera que en el termini m茅s breu possible tots puguem estar treballant en una oficina, com a m铆nim, de 3 persones.

Tarragona, 11 d聮agost de 2008

Veure en PDF