Archivado en Comunicats

CRISI DE RECURSOS HUMANS A LES OFICINES

Comunicat Caixa Tarragona

Des de fa molt de temps, quasi ens atreviríem a dir que des de sempre, hem patit a les Oficines una manca de personal (fins i tot la clientela s’ha queixat en alguna ocasió).

Ara que per fi ja tothom ha reconegut públicament, des de les màximes autoritats monetàries fins al govern de torn, que el que patim a les nostres butxaques dia a dia és una “crisi econòmica”, i que amb el seu reconeixement públic no els ha quedat més remei que menjar-se l’orgull propi del que feien gala fa només uns mesos, creiem que a la nostra Caixa caldria que passés d’una vegada per totes alguna cosa semblant.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

De què estem parlant, doncs es tractaria de reconèixer d’una vegada per totes que patim una “Greu Crisi de Recursos Humans a  les Oficines” , que no pot ser que en ple segle XXI encara hi hagin oficines amb dos empleats o menys –les Oficines d’una persona són un vertader atemptat als drets humans -. Creiem que el mínim de persones per Oficina hauria de ser de 3. És l’única manera que comencis a percebre que treballes en una empresa de persones, enteneu Direcció, en una empresa humana.

Avui, que cada cop implementen més eines de control individual, com el cas del Gregal –per cert, explicat en unes dates força curioses, en ple estiu, i d’una forma també molt curiosa, com si es tractés d’un predicador pentecostal -, creiem que es fa més necessari que mai que les oficines estiguin ben dotades de personal si volem donar una resposta adequada als nostres clients.

Per la qual cosa exigim, a la Direcció General i a la Direcció de Recursos Humans, que elaborin de forma immediata una planificació, de manera que en el termini més breu possible tots puguem estar treballant en una oficina, com a mínim, de 3 persones.

Tarragona, 11 d’agost de 2008

Veure en PDF


Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es