Archivado en Comunicats, beneficis socials

Comen莽a un nou curs al Grup Banc Sabadell

Si estudies o tens fills en edat escolar pots percebre l'ajuda per estudis


23 09 2008 Els qui sol路liciteu l聮ajuda escolar per als vostres estudis i als qui ho feu per primera vegada per als fills que heu de fer la sol路licitud abans del 31 d'octubre (PDF: Cat)


pdf
print
pmail

Tots els empleats i empleades en actiu tenim dret a:

1. Unes percepcions per estudis propis:

Estudis universitaris:

20,99 euros per cr猫dit

Idiomes fets a centres homologats:

Despesa justificada fins a 544,93 euros per curs

Batxillerat i m貌duls professionals:

Despesa justificada fins a 920,49 euros per curs

Sempre s'ha de presentar el document que acrediti els estudis aprovats. Per tant, aquests estudis hauran estat cursats i/o acabats abans d'octubre de 2008.

2. Una percepci贸 per fill o filla entre 0 i 23 anys de 625,93 euros:

 

-          S'ha de presentar la sol路licitud el primer any de guarderia o col路legi, no cal la presentaci贸 posterior anual.

-          Es t茅 dret a la percepci贸 sempre que els fills estiguin escolaritzats, no treballin o b茅 que el seu salari anual sigui inferior a 6.300 euros.

-          En cas de minusvalidesa acreditada es perceben 1.251,87euros fins als 26 anys.

-          En cas que ambd贸s pares treballin a l'empresa, cobraran la meitat cadascun.

Els empleats en actiu el mes de novembre percebreu la quantitat 铆ntegra de l聮ajuda escolar sol路licitada en la n貌mina d聮aquell mes. 脡s per aix貌 que recordem als qui sol路liciteu l聮ajuda escolar per als vostres estudis i als qui ho feu per primera vegada per als fills que heu de fer la sol路licitud abans del 31 d'octubre. Les persones en exced猫ncia per tenir cura dels fills tamb茅 tenen dret a percebre l聮ajuda escolar de fills, la qual se聮ls abonar脿 quan reingressin.

Trobareu els impresos a la INTRANET - PEOPLE - SOCIALS - AJUDA ESCOLAR. Els models s贸n el ME-14469 per als estudis propis i el ME-14470 per als estudis dels fills. Heu d'enviar les sol路licituds a Relacions Socials, CPI: 3534-0724.

Setembre de 2008