Archivado en Comunicats

Us suggerim que quan respongueu l’enquesta incorporeu les reclamacions que aquí enunciem

Nous serveis a l’edifici del Centre BS de Sant Cugat

05 09 2008 Trobem a faltar l’oferta d’aquells serveis que la representació sindical estem sol·licitant des de fa cinc anys. (PDF: Cat)


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) , RSE Sostenibilidad (RSE Sostenibilidad) ,


pdf print pmail

La direcció de Recursos Humans ha enviat una enquesta sobre les preferències de la plantilla per a una possible instal·lació de serveis nous a l’edifici del centre corporatiu de Sant Cugat del Vallès.

Ens sembla que és una acció molt democràtica consultar a les persones que treballen què en pensen d’això, a més a més, s’asseguren així una «sensata prospecció de mercat». Tanmateix, trobem a faltar l’oferta d’aquells serveis que la representació sindical estem sol·licitant des de fa cinc anys i que sempre ens han negat:

-          Serveis de transport gratuït a Sant Cugat del Vallès des de Sabadell, Barcelona i Terrassa.

-          Ampliació i increment del plus de transport a tots els empleats.

-          Servei de restaurant subvencionat, com a totes les grans empreses, de tots els sectors de l’activitat econòmica, situades en els polígons.

-          Places de pàrquing per a tota la plantilla.

Us suggerim que quan respongueu l’enquesta incorporeu les reclamacions que aquí enunciem o que, si ja l’heu contestat, envieu un correu a 0901encuestas_edificio_centro_bancsabadell. Tal vegada estem iniciant un període de democràcia directa en les polítiques de recursos humans i és possible que acceptin aquestes propostes si la petició els arriba directament dels treballadors.

Setembre de 2008

 

 

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es