Archivado en

Sol路licituds d'ajudes de guarderia i per a la formaci贸


El nostre Conveni Col路lectiu ens garanteix uns drets que hem d'exercir.  pdf
print
pmail

  Us volem recordar que el cap铆tol VIII del Nostre Conveni Col聲lectiu (signat per Comissions Obreres) recull les ajudes per a la formaci贸 de fills d聮empleats/des i l聮ajuda per a estudis dels empleats/des (articles 58, 59 i 60)

  La Caixa, a trav茅s de la Intranet, ha publicat els fulls per demanar les ajudes. (Ajuts per a la formaci贸 de fills d聮empleats i per a estudis d聮empleats 14.07.07. Apartat Comunicats)

Fins al 8 de setembre es pot enviar la sol聲licitud per a formaci贸 de fills/es d聮empleats (inclou l聮ajuda de guarderia), i fins el 27 d聮octubre la d聮estudis per a empleats/des.

Per la qual cosa, us preguem a tots i a totes que envieu aquests impresos dins dels l铆mits que fixa el Departament de Recursos per a un millor funcionament.

Per貌, si malgrat tot no hem enviat els papers a temps, no heu de t茅mer perdre l聮ajuda sol聲licitada. Simplement, per una q眉esti贸 d聮organitzaci贸, una vegada rebuts els papers fora de 聯termini聰, no se us abonar脿 de manera immediata, sin贸 la propera vegada que la Caixa faci abonaments massius d聮aquests ajuts (acord verbal amb el que v脿rem arribar CCOO i el Cap de Recursos el mes de juny de 2005. En concret, la nota de CCOO de data 8 de juny de 2005, diu: 聯El Sr. Urrutia pren la decisi贸 de que l聮empleat/da que no demani l聮ajut d聮estudis i/o guarderia dins del termini que marca l聮entitat, ho podr脿 fer l聮any vinent, conjuntament amb la petici贸 de l聮any en curs聰)

PER TANT, SI ALG脷 NO VA DEMANAR L聮AJUDA CORRESPONENT A L聮ANY ANTERIOR, ARA 脡S EL MOMENT D聮AFEGIR-LA AL FULL DE SOL聲LICITUD CONJUNTAMENT AMB LA D聮AQUEST ANY, SI S聮ESCAU.


  Us volem recordar tamb茅, qu猫 TOTHOM t茅 dret a demanar les ajudes (com a empleats/des, si esteu estudiant, o pels vostres fills i filles si en teniu), independentment del tipus de contracte que tingui.

  Els interins i interines que havent sol聲licitat els ajuts pleguin de l聮Entitat abans de que la Caixa aboni les quantitats pertinents, tenen dret a reclamar la part que els correspongui.
En tot cas, ho haurien de rebre en la seva quitan莽a (聯finiquito聰)

 I, finalment, us recordem que per tenir dret a rebre les ajudes de guarderia i d聮estudis de fills d聮empleats NO 脡S NECESSARI QUE ELS NOSTRES FILLS CURSIN ESTUDIS O VAGIN A LA GUARDERIA.

Si voleu aclarir qualsevol dubte sobre aquest assumpte poseu-vos en contacte amb els vostres delegats i delegades de Comissions Obreres. (A trav茅s de tel猫fon o correu electr貌nic. Mireu a peu de p脿gina)

Matar贸, 01 de setembre de 2008

Nota. Els empleats i empleades jubilats parcialment, tamb茅 tenen dret a les ajudes, aix铆 com els vidus i v铆dues d聮empleats.