Archivado en

Sol·licituds d'ajudes de guarderia i per a la formació

El nostre Conveni Col·lectiu ens garanteix uns drets que hem d'exercir.  


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

  Us volem recordar que el capítol VIII del Nostre Conveni Col•lectiu (signat per Comissions Obreres) recull les ajudes per a la formació de fills d’empleats/des i l’ajuda per a estudis dels empleats/des (articles 58, 59 i 60)

  La Caixa, a través de la Intranet, ha publicat els fulls per demanar les ajudes. (Ajuts per a la formació de fills d’empleats i per a estudis d’empleats 14.07.07. Apartat Comunicats)

Fins al 8 de setembre es pot enviar la sol•licitud per a formació de fills/es d’empleats (inclou l’ajuda de guarderia), i fins el 27 d’octubre la d’estudis per a empleats/des.

Per la qual cosa, us preguem a tots i a totes que envieu aquests impresos dins dels límits que fixa el Departament de Recursos per a un millor funcionament.

Però, si malgrat tot no hem enviat els papers a temps, no heu de témer perdre l’ajuda sol•licitada. Simplement, per una qüestió d’organització, una vegada rebuts els papers fora de “termini”, no se us abonarà de manera immediata, sinó la propera vegada que la Caixa faci abonaments massius d’aquests ajuts (acord verbal amb el que vàrem arribar CCOO i el Cap de Recursos el mes de juny de 2005. En concret, la nota de CCOO de data 8 de juny de 2005, diu: “El Sr. Urrutia pren la decisió de que l’empleat/da que no demani l’ajut d’estudis i/o guarderia dins del termini que marca l’entitat, ho podrà fer l’any vinent, conjuntament amb la petició de l’any en curs”)

PER TANT, SI ALGÚ NO VA DEMANAR L’AJUDA CORRESPONENT A L’ANY ANTERIOR, ARA ÉS EL MOMENT D’AFEGIR-LA AL FULL DE SOL•LICITUD CONJUNTAMENT AMB LA D’AQUEST ANY, SI S’ESCAU.


  Us volem recordar també, què TOTHOM té dret a demanar les ajudes (com a empleats/des, si esteu estudiant, o pels vostres fills i filles si en teniu), independentment del tipus de contracte que tingui.

  Els interins i interines que havent sol•licitat els ajuts pleguin de l’Entitat abans de que la Caixa aboni les quantitats pertinents, tenen dret a reclamar la part que els correspongui.
En tot cas, ho haurien de rebre en la seva quitança (“finiquito”)

 I, finalment, us recordem que per tenir dret a rebre les ajudes de guarderia i d’estudis de fills d’empleats NO ÉS NECESSARI QUE ELS NOSTRES FILLS CURSIN ESTUDIS O VAGIN A LA GUARDERIA.

Si voleu aclarir qualsevol dubte sobre aquest assumpte poseu-vos en contacte amb els vostres delegats i delegades de Comissions Obreres. (A través de telèfon o correu electrònic. Mireu a peu de pàgina)

Mataró, 01 de setembre de 2008

Nota. Els empleats i empleades jubilats parcialment, també tenen dret a les ajudes, així com els vidus i vídues d’empleats.

 

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es