Archivado en Comunicats, Salari, Ocupacio

Els representants de Banc Sabadell ens van comunicar que la resposta a les nostres demandes la tindrem al voltant de la primera setmana de setembre

Garantíes per a la plantilla de banca d'assegurances

21 07 08 El passat dia 17, representants sindicals (CCOO i UGT) vam mantenir una reunió amb els responsables de Relacions Laborals de Banc Sabadell. Els vam comunicar que és responsabilitat del Banc donar seguretat i estabilitat al col·lectiu de treballadors de la Banca d’Assegurances i que la millor manera de fer-lo és complir el compromís que dies abans ens va donar el Conseller Delegat d’assolir un acord col·lectiu.


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail

GARANTÍES PER A LA PLANTILLA DE BANCA D'ASSEGURANCES

El passat dia 17, representants sindicals (CCOO i UGT) de les filials de Banca Assegurances i de Banc Sabadell vam mantenir una reunió amb els responsables de Relacions Laborals, Srs. Soler León i Lluc Orta. En la reunió els vam manifestar la nostra inquietud respecte al futur de la plantilla de Bansabadell Seguros Generales; Bansabadell Vida i Bansabadell Pensions després de la compra per part de Zurich del 50% d'aquestes societats, compra que inclou la seva gestió.

Els vam comunicar que és responsabilitat del Banc donar seguretat i estabilitat al col·lectiu de treballadors de la Banca d'Assegurances i que la millor manera de fer-lo és complir el compromís que dies abans ens va donar el Conseller Delegat d'assolir un acord col·lectiu que asseguri les condicions laborals i el lloc de treball a la plantilla afectada. Per això, és necessari acordar el manteniment de les condicions del Conveni Col·lectiu de Banca i de les condicions extra-conveni, vigents en tot moment, i assegurar la reserva del lloc de treball en el Grup Banc Sabadell.

Els representants de l'entitat ens van comunicar que tindríem resposta a les nostres demandes al voltant de la primera setmana de setembre perquè, van afirmar, encara s'està negociant amb Zurich el desenvolupament de l'acord. Res més.

Nosaltres opinem que si la voluntat del Banc és, com afirmaven abans de la compra efectiva, establir un Acord que salvaguardi les condicions dels empleats, és compatible desenvolupar les condicions de l'acord amb Zurich i acordar per escrit el que sol·licitem.

Continuarem informant.

Sabadell, 21 de juliol de 2008

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es