Archivado en Comunicats

Per defensar els teus drets

Decideix-te. Amb COMFIA-CCOO mai et sentiràs sol


03 07 08 A Banc Sabadell som prop de 2.500 afiliats. √Čs el primer sindicat, el m√©s representatiu, el m√©s fort, el m√©s comprom√®s, el m√©s ferm i el m√©s negociador. √Čs el sindicat majoritari a Banc Sabadell i tamb√© a tot el sector financer.


pdf
print
pmail
Decideix-te!


COMFIA-CCOO √©s el teu sindicat, el de tothom: actius, prejubilats i jubilats, homes i dones, joves i no tan joves, directors, gestors, t√®cnics, assessors i administratius, de centres corporatius i de la xarxa comercial, de les grans ciutats i dels pobles. √Čs el sindicat que t¬íat√©n cada dia.
A Banc Sabadell som prop de 2.500 afiliats. √Čs el primer sindicat, el m√©s representatiu, el m√©s fort, el m√©s comprom√®s, el m√©s ferm i el m√©s negociador. √Čs el sindicat majoritari a Banc Sabadell i tamb√© a tot el sector financer.
Banc Sabadell canvia cont√≠nuament i encara es preveuen m√©s canvis que afecten la situaci√≥ actual de tots els treballadors i treballadores. Se¬íns presenta un marc econ√≤mic en qu√® les previsions s√≥n dif√≠cils, per sort tenim un conveni col¬ēlectiu per quatre anys que garanteix el poder adquisitiu. Aix√≤ ens permet obrir altres expectatives per millorar les nostres condicions laborals en contractaci√≥, jornada, pensions, igualtat...
Vols participar o prefereixes esperar a veure què passa


¬ē Afilia¬ít per con√®ixer les teves condicions laborals.
¬ē Per defensar els teus drets.
¬ē Per estar m√©s segur.
¬ē Per participar i millorar.

 

No esperis més per afiliar-t’hi,
amb COMFIA-CCOO mai et sentiràs sol