Archivado en Comunicats

Per defensar els teus drets

Decideix-te. Amb COMFIA-CCOO mai et sentiràs sol


03 07 08 A Banc Sabadell som prop de 2.500 afiliats. És el primer sindicat, el més representatiu, el més fort, el més compromès, el més ferm i el més negociador. És el sindicat majoritari a Banc Sabadell i també a tot el sector financer.


pdf
print
pmail
Decideix-te!


COMFIA-CCOO és el teu sindicat, el de tothom: actius, prejubilats i jubilats, homes i dones, joves i no tan joves, directors, gestors, tècnics, assessors i administratius, de centres corporatius i de la xarxa comercial, de les grans ciutats i dels pobles. És el sindicat que t’atén cada dia.
A Banc Sabadell som prop de 2.500 afiliats. És el primer sindicat, el més representatiu, el més fort, el més compromès, el més ferm i el més negociador. És el sindicat majoritari a Banc Sabadell i també a tot el sector financer.
Banc Sabadell canvia contínuament i encara es preveuen més canvis que afecten la situació actual de tots els treballadors i treballadores. Se’ns presenta un marc econòmic en què les previsions són difícils, per sort tenim un conveni col•lectiu per quatre anys que garanteix el poder adquisitiu. Això ens permet obrir altres expectatives per millorar les nostres condicions laborals en contractació, jornada, pensions, igualtat...
Vols participar o prefereixes esperar a veure què passa


• Afilia’t per conèixer les teves condicions laborals.
• Per defensar els teus drets.
• Per estar més segur.
• Per participar i millorar.

 

No esperis més per afiliar-t’hi,
amb COMFIA-CCOO mai et sentiràs sol