Archivado en Comunicats

Per defensar els teus drets

Decideix-te. Amb COMFIA-CCOO mai et sentiràs sol

03 07 08 A Banc Sabadell som prop de 2.500 afiliats. És el primer sindicat, el més representatiu, el més fort, el més compromès, el més ferm i el més negociador. És el sindicat majoritari a Banc Sabadell i també a tot el sector financer.


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail

Decideix-te!


COMFIA-CCOO és el teu sindicat, el de tothom: actius, prejubilats i jubilats, homes i dones, joves i no tan joves, directors, gestors, tècnics, assessors i administratius, de centres corporatius i de la xarxa comercial, de les grans ciutats i dels pobles. És el sindicat que t’atén cada dia.
A Banc Sabadell som prop de 2.500 afiliats. És el primer sindicat, el més representatiu, el més fort, el més compromès, el més ferm i el més negociador. És el sindicat majoritari a Banc Sabadell i també a tot el sector financer.
Banc Sabadell canvia contínuament i encara es preveuen més canvis que afecten la situació actual de tots els treballadors i treballadores. Se’ns presenta un marc econòmic en què les previsions són difícils, per sort tenim un conveni col•lectiu per quatre anys que garanteix el poder adquisitiu. Això ens permet obrir altres expectatives per millorar les nostres condicions laborals en contractació, jornada, pensions, igualtat...
Vols participar o prefereixes esperar a veure què passa


• Afilia’t per conèixer les teves condicions laborals.
• Per defensar els teus drets.
• Per estar més segur.
• Per participar i millorar.

 

No esperis més per afiliar-t’hi,
amb COMFIA-CCOO mai et sentiràs sol

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es