Archivado en Comunicats

Compte amb el marcatge!


Les c脿meres de vigil脿ncia de les oficines... ens vigilen


pdf
print
pmail

Les cameres de vigil脿ncia que tenim instal聲lades a les oficines no hi s贸n per a espiar als treballadors i treballadores. La seva funci贸  茅s la seguretat. Gr脿cies a la seva instal聲laci贸 i funci贸, els companys i companyes s聮han 聯estalviat聰 anar a mitjanit, per exemple, a desactivar alarmes (tema aquest que va ser molt 聯batallat聰 per aquesta Secci贸 Sindical) En aquest sentit, les cameres ens han donat m茅s seguretat i tranquil聲litat. Cal recordar, per貌, que les c脿meres ho graven tot. Per tant, en qualsevol moment, la Direcci贸 pot fer-ne un 煤s particular del contingut de dites filmacions. No ens vigilen, per貌 poden ser utilitzades (les imatges) en contra nostra en determinats moments. Per tant, ATENCI脫!!!

Darrerament hem assistit a l聮acomiadament de dos empleats perqu猫, segons hem pogut saber, un d聮ells marcava per l聮altre. Q眉esti贸 aquesta que, a casa nostra, constitueix una falta molt greu, que comporta generalment l聮acomiadament dels implicats.

Com ho va saber la Direcci贸? Estaven espiant als empleats de l聮oficina tota l聮estona per adonar-se del comportament irregular d聮un d聮ells? No. Per貌 un d聮ells ja havia estat advertit sobre els seus retards i, suposem, que a partir d聮aquell moment la Direcci贸 li deuria fer un seguiment especial.

Com ja sabeu, a casa nostra el tema del marcatge 茅s poc menys que la pedra angular sobre la que gira tota l聮estructura de l聮Entitat. Pensem que 茅s una pr脿ctica obsoleta que ja no utilitza quasi b茅 ning煤. La Direcci贸, en aquest sentit, el qu猫 hauria de fer es donar m茅s flexibilitat, com fan a la resta d聮Entitats.

Ll脿stima que no siguin tan curosos a l聮hora de fer-nos marcar tamb茅 a l聮hora de sortir, cosa que, des de CCOO ja li hem demanat un munt de vegades. Perqu猫, de la mateixa manera que la Direcci贸 vol que entrem a l聮hora tamb茅 haur铆em de sortir a l聮hora, i aix貌 no es produeix. Per貌 茅s clar, llavors no els hi sortirien els comptes. Perqu猫 si marqu茅ssim quan sortim de deb貌, (comptant les tardes que anem a treballar) ens haurien de doblar el sou.

Per tant, si volen que complim escrupolosament la normativa, A LES TRES DE LA TARDA, TOTS I TOTES FORA DE LA FEINA!!!

Perqu猫 estar m茅s temps a la feina no vol dir ni treballar m茅s ni treballar millor.