Archivado en Comunicats

Compte amb el marcatge!

Les càmeres de vigilància de les oficines... ens vigilen


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

Les cameres de vigilància que tenim instal•lades a les oficines no hi són per a espiar als treballadors i treballadores. La seva funció  és la seguretat. Gràcies a la seva instal•lació i funció, els companys i companyes s’han “estalviat” anar a mitjanit, per exemple, a desactivar alarmes (tema aquest que va ser molt “batallat” per aquesta Secció Sindical) En aquest sentit, les cameres ens han donat més seguretat i tranquil•litat. Cal recordar, però, que les càmeres ho graven tot. Per tant, en qualsevol moment, la Direcció pot fer-ne un ús particular del contingut de dites filmacions. No ens vigilen, però poden ser utilitzades (les imatges) en contra nostra en determinats moments. Per tant, ATENCIÓ!!!

Darrerament hem assistit a l’acomiadament de dos empleats perquè, segons hem pogut saber, un d’ells marcava per l’altre. Qüestió aquesta que, a casa nostra, constitueix una falta molt greu, que comporta generalment l’acomiadament dels implicats.

Com ho va saber la Direcció? Estaven espiant als empleats de l’oficina tota l’estona per adonar-se del comportament irregular d’un d’ells? No. Però un d’ells ja havia estat advertit sobre els seus retards i, suposem, que a partir d’aquell moment la Direcció li deuria fer un seguiment especial.

Com ja sabeu, a casa nostra el tema del marcatge és poc menys que la pedra angular sobre la que gira tota l’estructura de l’Entitat. Pensem que és una pràctica obsoleta que ja no utilitza quasi bé ningú. La Direcció, en aquest sentit, el què hauria de fer es donar més flexibilitat, com fan a la resta d’Entitats.

Llàstima que no siguin tan curosos a l’hora de fer-nos marcar també a l’hora de sortir, cosa que, des de CCOO ja li hem demanat un munt de vegades. Perquè, de la mateixa manera que la Direcció vol que entrem a l’hora també hauríem de sortir a l’hora, i això no es produeix. Però és clar, llavors no els hi sortirien els comptes. Perquè si marquéssim quan sortim de debò, (comptant les tardes que anem a treballar) ens haurien de doblar el sou.

Per tant, si volen que complim escrupolosament la normativa, A LES TRES DE LA TARDA, TOTS I TOTES FORA DE LA FEINA!!!

Perquè estar més temps a la feina no vol dir ni treballar més ni treballar millor.

 

 


Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
Ramírez de Arellano, 19
28043 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es