Archivado en Comunicats

CCOO dóna un vot de confiança a la nova Direcció

La Secció Sindical de CCOO vota SÍ a la gestió de la Direcció en l'Assemblea General


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

Ahir es va celebrar l’Assemblea Ordinària de la Caixa. S’havia d’aprovar, entre d’altres, la Gestió de l’exercici 2007 i les línies d’actuació per a 2008.

En els darrers anys, els representants dels treballadors i treballadores que assistim a l’Assemblea, a l’aixopluc de la candidatura de Comissions Obreres, havíem intervingut expressant el nostre rebuig a la política de personal portada a terme per la Direcció. El nostre vot negatiu reflectia el nostre descontentament per la negativa i la intransigència d’una Direcció que clarament, al nostre parer, perjudicava els interessos de tota la plantilla de la nostra Entitat.

Aquest any, però, hem decidit donar un vot de confiança a la nova Direcció, i hem votat afirmativament, tant pel que fa a la Gestió com a les línies d’actuació per l’any 2008.

Entenem que hem començat una nova etapa. Una etapa que passa necessàriament per una nova forma d’entendre les relacions laborals. Una etapa en la que el diàleg, la capacitat per arribar a acords i la necessitat d’abordar conjuntament els reptes que se’ns plantegen, haurien de ser els eixos fonamentals sobre els quals girin les nostres relacions laborals.

La Direcció ha donat les primeres passes en aquesta nova i bona direcció, que des de Comissions Obreres valorem positivament. Les primeres decisions preses per la nova Direcció, que milloren les nostres condicions laborals, així ens ho fan pensar.

Aquest és un primer pas, però encara hem de fer molt camí. Ens queda molt per arreglar a casa nostra, i des de CCOO insistirem per què es comenci a parlar sobre tots els temes que a tots i a totes ens preocupen.

Unes converses que, al voltant d’una taula amb tota la representació laboral (així ens ho han promès), permetin millorar les condicions laborals de tota la plantilla de l’Entitat.

CCOO sempre ha apostat pel diàleg com la millor manera de resoldre els problemes, i és en aquesta línia que treballarem per aconseguir portar a bon port totes aquelles reivindicacions que, des de fa anys, anem reclamant per els treballadors i treballadores de la nostra Entitat.

 

 

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
Ramírez de Arellano, 19
28043 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es