Archivado en Comunicats, Salari

NOU FULL de NÒMINA

comunicat

Com ja deveu saber, la Direcció va decidir no emetre més fulls de nòmines en format paper, i ens ho va fer saber amb el comunicat COP-0017-2008 de 15.02.08, de l’Àrea d’Organització.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

Des d’aleshores podem entrar, amb un enllaç electrònic, a la pàgina web de l’empresa que ens confecciona els comprovants de les nòmines, però ja no ens arriba el típic full blau, que últimament rebíem força més tard que el dia de percepció del nostre salari.

La nostra Secció Sindical, conjuntament amb la resta de representants dels treballadors, hem arribat a un acord amb la Direcció perquè aquells companys o companyes que ho vulguin puguin rebre el seu full de nòmina en l’antic format de paper, en el benentès que seguiran rebent-lo més tard que l’altre format, que s’emetrà el mateix dia 20 de cada mes.

Independentment d’això, hem acordat amb RRLL que es pugui visualitzar virtualment cada nòmina fins a un any després d’haver-se emès, és a dir que disposarem de dotze mesos de nòmines constantment. També hem aconseguit que RRLL es comprometi a enviar a aquells treballadors o treballadores el full de nòmina endarrerit –més enllà d’aquests dotze mesos esmentats- quan el necessitin.

Nosaltres aconsellem que us guardeu en un arxiu informàtic –al centre de treball, o millor a l’ordinador particular de cadascú- el rebut de nòmina, cada mes.

També hem fet sol•licitat a RRLL que el centre de treball figuri al lloc que hi ha previst al full de nòmina, allà on també hi figura la categoria i l’estructura administrativa.

Per tant, qui vulgui seguir rebent el seu full de nòmina en format paper, ho haurà de sol•licitar mitjançant un correu electrònic dirigit a 0988personal@caixapenedes.com . Si canviés d’opinió algun dia, pel mateix sistema tornarà a tenir el seu rebut de nòmina virtual, com ara.

13 de juny de 2008 – com. 30/08

 Afilia't a  COMFIA-CCOO
compromesos amb tu


"Estar al dia@dia.net t'interessa"
Si vols rebre les noticies del sector gratuïtament, suscriu-te.

 

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es