Archivado en Comunicats, Salari

comunicat

NOU FULL de NÒMINA


Com ja deveu saber, la Direcció va decidir no emetre més fulls de nòmines en format paper, i ens ho va fer saber amb el comunicat COP-0017-2008 de 15.02.08, de l’Àrea d’Organització.


pdf
print
pmail

Des d¬íaleshores podem entrar, amb un enlla√ß electr√≤nic, a la p√†gina web de l¬íempresa que ens confecciona els comprovants de les n√≤mines, per√≤ ja no ens arriba el t√≠pic full blau, que √ļltimament reb√≠em for√ßa m√©s tard que el dia de percepci√≥ del nostre salari.

La nostra Secció Sindical, conjuntament amb la resta de representants dels treballadors, hem arribat a un acord amb la Direcció perquè aquells companys o companyes que ho vulguin puguin rebre el seu full de nòmina en l’antic format de paper, en el benentès que seguiran rebent-lo més tard que l’altre format, que s’emetrà el mateix dia 20 de cada mes.

Independentment d¬íaix√≤, hem acordat amb RRLL que es pugui visualitzar virtualment cada n√≤mina fins a un any despr√©s d¬íhaver-se em√®s, √©s a dir que disposarem de dotze mesos de n√≤mines constantment. Tamb√© hem aconseguit que RRLL es comprometi a enviar a aquells treballadors o treballadores el full de n√≤mina endarrerit ¬Ėm√©s enll√† d¬íaquests dotze mesos esmentats- quan el necessitin.

Nosaltres aconsellem que us guardeu en un arxiu inform√†tic ¬Ėal centre de treball, o millor a l¬íordinador particular de cadasc√ļ- el rebut de n√≤mina, cada mes.

Tamb√© hem fet sol¬ēlicitat a RRLL que el centre de treball figuri al lloc que hi ha previst al full de n√≤mina, all√† on tamb√© hi figura la categoria i l¬íestructura administrativa.

Per tant, qui vulgui seguir rebent el seu full de n√≤mina en format paper, ho haur√† de sol¬ēlicitar mitjan√ßant un correu electr√≤nic dirigit a 0988personal@caixapenedes.com . Si canvi√©s d¬íopini√≥ algun dia, pel mateix sistema tornar√† a tenir el seu rebut de n√≤mina virtual, com ara.

13 de juny de 2008 ¬Ė com. 30/08

 Afilia't a  COMFIA-CCOO
compromesos amb tu


"Estar al dia@dia.net t'interessa"
Si vols rebre les noticies del sector gratu√Įtament, suscriu-te.