Archivado en Comunicats

LES VACANCES

Comunicat Caixa Tarragona

S’acosten les tan esperades vacances. És en aquest període que la manca de recursos humans es fa, si més no, més palesa.

Hom se les prepara amb un cert temps d’antelació -els que les fan i els que no les fan- . Tots ens les podem preparar:


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

 - L’horari és de 8.00 h a 15.00 h. Si el respectem, estarem més descansats per començar-les; els que ens quedem també ho estarem quan els companys i companyes facin vacances.

 - A les reunions estem convidats: les invitacions es poden refusar. A partir de les 15.00 h el temps és nostre i no hem de donar explicacions a ningú. Haurem de preguntar si hi ha piscolabis.

 - Pensem que, malgrat que tinguem molta feina, si ho solucionem fora de l’horari laboral els donem excusa per continuar aplicant la màxima “sí, sí, us queixeu molt però tot es fa”. La feina, si la deixes, no es queixa i a l’endemà sempre hi és. Companys, prioritzem.

Aquest període és un bon moment per començar a conciliar la vida familiar i laboral utilitzant l’horari que ja tenim. Tots estarem més relaxats per afrontar les vacances, malgrat la mancança —que segur que encara notarem més— de recursos humans.

Penseu que aquest any, gracies al Conveni signat per CCOO, disposeu també de 1 dia de lliure disposició.

No ens cansarem de dir-vos que, quan us trobeu amb algun problema per fer les vostres bones merescudes vacances,ens ho comuniqueu a aquesta Secció Sindical. És el moment, doncs, de fer-ho. Si no ho fem, després la resposta que rebrem serà que “Les vacances sempre estan cobertes a les oficines on s’han de cobrir.”

Tarragona, 20 de juny de 2008

Veure en PDF


Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es