Archivado en Comunicats

Les millores han de continuar


La Direcció va pel bon camí, i així ho valorem des de Comissions, però haurà d’anar una mica més enllà, si vol veure satisfetes les expectatives que tots i totes hem dipositat en aquesta nova etapapdf
print
pmail

Diu la nota de la Direcció publicada avui sobre les millores de les nostres condicions laborals: “és una aspiració manifestada des de fa molt de temps pels empleats” (i afegim nosaltres, i empleades, perquè darrerament sembla que no hi siguin, les dones, ens referim. Només cal llegir aquesta altra nota que parla de Directors però no de Directores. Si us plau, senyors de la Direcció facin un petit esforç i visualitzin també el gènere femení en els seus comunicats).

També hem de dir que l’aspiració ha estat des de sempre també la de Comissions Obreres, i bé que hem insistit en que això sigui així.

Llegim que en el compte primat la Direcció ha recollit allò que, en la nostra petició de data 18.04.08 (veieu la nostra nota a intranet) els hi proposàvem, és a dir, que l’empleat/da, pogués escollir el compte a primar. També han matisat el tema de les domiciliacions, fent-les extensives a totes les comptes i no a una sola.

Pel que fa al préstec habitatge, recull parcialment les nostres peticions.

Com sempre en aquest casos, per a uns l’ampolla estarà mig plena i per altres mig buida.

A Comissions volem ser positius, i pensem que l’ampolla (que estava buida) s’ha començat a omplir, però encara falta molt.

Falta, per exemple, rebre una contesta formal per part de la Direcció al nostre escrit/petició de 18.040.08 “Parlem?”. En aquesta nota, a més de posar damunt la taula una sèrie de temes que creiem que s’han de negociar urgentment, els hi demanem que iniciïn converses amb la Representació Laboral per a començar, de debò, a parlar entre tots i totes de tot.

Perquè, no ens enganyem, si no aconseguim asseure la Direcció (tal i com ens van prometre) per parlar de tots aquests temes, si no es visualitza al voltant d’una taula de negociació que estem negociant, l’ampolla no acabarà per omplir-se.