Archivado en Comunicats

Les millores han de continuar


La Direcci贸 va pel bon cam铆, i aix铆 ho valorem des de Comissions, per貌 haur脿 d聮anar una mica m茅s enll脿, si vol veure satisfetes les expectatives que tots i totes hem dipositat en aquesta nova etapapdf
print
pmail

Diu la nota de la Direcci贸 publicada avui sobre les millores de les nostres condicions laborals: 聯茅s una aspiraci贸 manifestada des de fa molt de temps pels empleats聰 (i afegim nosaltres, i empleades, perqu猫 darrerament sembla que no hi siguin, les dones, ens referim. Nom茅s cal llegir aquesta altra nota que parla de Directors per貌 no de Directores. Si us plau, senyors de la Direcci贸 facin un petit esfor莽 i visualitzin tamb茅 el g猫nere femen铆 en els seus comunicats).

Tamb茅 hem de dir que l聮aspiraci贸 ha estat des de sempre tamb茅 la de Comissions Obreres, i b茅 que hem insistit en que aix貌 sigui aix铆.

Llegim que en el compte primat la Direcci贸 ha recollit all貌 que, en la nostra petici贸 de data 18.04.08 (veieu la nostra nota a intranet) els hi propos脿vem, 茅s a dir, que l聮empleat/da, pogu茅s escollir el compte a primar. Tamb茅 han matisat el tema de les domiciliacions, fent-les extensives a totes les comptes i no a una sola.

Pel que fa al pr茅stec habitatge, recull parcialment les nostres peticions.

Com sempre en aquest casos, per a uns l聮ampolla estar脿 mig plena i per altres mig buida.

A Comissions volem ser positius, i pensem que l聮ampolla (que estava buida) s聮ha comen莽at a omplir, per貌 encara falta molt.

Falta, per exemple, rebre una contesta formal per part de la Direcci贸 al nostre escrit/petici贸 de 18.040.08 聯Parlem?聰. En aquesta nota, a m茅s de posar damunt la taula una s猫rie de temes que creiem que s聮han de negociar urgentment, els hi demanem que inici茂n converses amb la Representaci贸 Laboral per a comen莽ar, de deb貌, a parlar entre tots i totes de tot.

Perqu猫, no ens enganyem, si no aconseguim asseure la Direcci贸 (tal i com ens van prometre) per parlar de tots aquests temes, si no es visualitza al voltant d聮una taula de negociaci贸 que estem negociant, l聮ampolla no acabar脿 per omplir-se.