Archivado en Comunicats

Les millores han de continuar

La Direcció va pel bon camí, i així ho valorem des de Comissions, però haurà d’anar una mica més enllà, si vol veure satisfetes les expectatives que tots i totes hem dipositat en aquesta nova etapa


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

Diu la nota de la Direcció publicada avui sobre les millores de les nostres condicions laborals: “és una aspiració manifestada des de fa molt de temps pels empleats” (i afegim nosaltres, i empleades, perquè darrerament sembla que no hi siguin, les dones, ens referim. Només cal llegir aquesta altra nota que parla de Directors però no de Directores. Si us plau, senyors de la Direcció facin un petit esforç i visualitzin també el gènere femení en els seus comunicats).

També hem de dir que l’aspiració ha estat des de sempre també la de Comissions Obreres, i bé que hem insistit en que això sigui així.

Llegim que en el compte primat la Direcció ha recollit allò que, en la nostra petició de data 18.04.08 (veieu la nostra nota a intranet) els hi proposàvem, és a dir, que l’empleat/da, pogués escollir el compte a primar. També han matisat el tema de les domiciliacions, fent-les extensives a totes les comptes i no a una sola.

Pel que fa al préstec habitatge, recull parcialment les nostres peticions.

Com sempre en aquest casos, per a uns l’ampolla estarà mig plena i per altres mig buida.

A Comissions volem ser positius, i pensem que l’ampolla (que estava buida) s’ha començat a omplir, però encara falta molt.

Falta, per exemple, rebre una contesta formal per part de la Direcció al nostre escrit/petició de 18.040.08 “Parlem?”. En aquesta nota, a més de posar damunt la taula una sèrie de temes que creiem que s’han de negociar urgentment, els hi demanem que iniciïn converses amb la Representació Laboral per a començar, de debò, a parlar entre tots i totes de tot.

Perquè, no ens enganyem, si no aconseguim asseure la Direcció (tal i com ens van prometre) per parlar de tots aquests temes, si no es visualitza al voltant d’una taula de negociació que estem negociant, l’ampolla no acabarà per omplir-se.

 

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es