Archivado en Comunicats, beneficis socials

El viatge d’incentius: premi o càstig?


El viatge d'objectius, un joc de despropòsits


pdf
print
pmail

Des de CCOO desitgem a tots els nostres companys i companyes que avui marxin de viatge d’incentius una bona estada a Tunísia.

Dit això, no podem estar-nos de dir que, de nou, aquest viatge sembla el joc dels despropòsits.

 1.- Resulta que els companys i companyes que han sortit en el primer viatge havien de ser-hi a l’aeroport a les sis de la matinada, més o menys. Aquest dia, a més, els hi compta com a vacances: premi o castig?

 2.- Com que hi ha molts companys i companyes amb parella, aquestes haurien d’agafar també un dia de vacances: i què han fet ells o elles per merèixer aquest premi/càstig?

 3.- I és clar, molts companys i companyes han optat per agafar el segon vol que surt a la tarda. Resultat: sembla que no acaben d’omplir el primer vol.

 4.- Però la Direcció que no ens perdona ni una, i per premiar o castigar? aquests companys i companyes que no han pogut sortir en el primer vol, els hi munta un vol de tornada......dilluns, de manera que tindran que agafar un dia de vacances, per c...., o, si arriben a temps (ja, ja) marcar a l’oficina: premi o càstig?

Senyor Director General, si us plau, canviï el xip, posis al dia, faci el que fan a les millors caixes, doni un incentiu econòmic a tots els empleats i empleades, i si vol fer viatges, que no sigui a càrrec del temps, l’esforç i les vacances dels seus empleats i empleades.