Archivado en Comunicats

La Direcció, pel bon camí?

Assistim a un nou cicle en les relacions laborals de la nostra empresa?


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

Sense llençar les campanes al vol, però amb l’esperança de que alguna cosa es comenci a moure, assistim, des de CCOO, moderadament esperançats, a un nou cicle, amb millors expectatives per al conjunt de la plantilla.

 

Si més no, això és el que hem pogut constatar desprès de diverses converses que em mantingut amb el nou Director General, des del passat mes de gener.

 

D’aquestes converses, però també de les que ja públicament a manifestat (dimecres a Madrid es va reunir amb tota la plantilla per a, entre d’altres coses, anunciar que la seva intenció era millorar les condicions laborals) i de les seves declaracions públiques (vegeu entrevista en el Tot Mataró d’aquesta setmana) on declara “és molt important el factor humà”, “sóc molt conscient de la importància del treball en equip i la necessitat de sentir-se bé dins d’ell”, que desitgem que les relacions laborals millorin substancialment en aquesta Entitat.

 

Unes condicions que tothom sap, inclosa la pròpia Direcció, estan per sota de mercat.

 

Comissions Obreres, us volem recordar, l’any 2003 va elaborar una “Proposta de millores de les condicions laborals”, que va presentar al Consell d’Administració. De resultes d’aquell dossier, assumit pel Comitè d’Empresa, vam començar a negociar amb la Direcció, però, com tothom sap, desprès de quasi bé un any de negociacions la Direcció va desestimar totes les nostre peticions. Desitgen que, ara, la cosa sigui ben diferent.

 

En aquell dossier, us recordem breument, parlàvem de: pòlisses d’assegurances a preus preferents, jubilacions parcials, millores econòmiques pels equips comercials (plusos per desplaçaments, pagament de despeses, etc), carreres professionals ben definides, supressió de comissions i despeses pels empleats, millores en els préstecs, universalització de beneficis econòmics per l’aconseguiment d’objectius, millora de la classificació d’oficines, etc, etc.

 

En aquesta línia creiem que ens hauríem de moure a partir d’ara. Sense presses, però sense pauses. Amb esperit constructiu, amb ganes d’avançar. Sense protagonistes exclusius. Perquè el que volem tots, i principalment els representants sindicals, és millorar les condicions laborals de tots els treballadors i treballadores.

 

Des de Comissions Obreres estem convençuts de la necessitat d’anar tots plegats en aquest sentit. Pe això, valorem com a positiu que la Direcció tingui la intenció, en breu, de parlar amb tota la representació laboral, per anar cercant punts de trobada.

 

Essent així, que ningú ho dubti, trobarà per part de Comissions Obreres la màxima col·laboració.

 

 


Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es