Archivado en Comunicats, Eleccions Sindicals

COMFIA-CCOO de nou guanya les eleccions sindicals en el sector de Contact Center (Telemarketing) a Catalunya

Després de les eleccions sindicals celebrades en el Centre Especial d'Ocupació a finals de març amb un resultat de 9 representants per a COMFIA-CCOO, en les recents eleccions realitzades en el Grupo Connecta COMFIA-CCOO de Telemàrqueting torna a guanyar les eleccions sindicals amb un resultat de 16 representants a 2 per a la UGT.


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) , Contact Center (Telemarketing Contact Center) ,


pdf print pmail

En les votacions per a la renovació del mandat en Connecta Call Center i Connecta Telemarqueting, COMFIA-CCOO ha augmentat considerablement la seva representació i alhora incrementa la seva diferència respecte a UGT, amb el resultat de 9 representants en Connecta Call Center de CCOO i en Connecta Telemarqueting 7 CCOO i 2 UGT.

Fa quatre anys la situació era molt diferent, amb el resultat de 2 de CCOO i 3 d'UGT en Connecta Call Center i 3de CCOO i 2 d'UGT en Connecta Telemarqueting.

Amb aquests resultats COMFIA-CCOO rep un cop més el suport i confiança dels treballadors del sector com a reconeixement al treball i esforç continuat que vénen realitzant els representants del sector.

Agrupació de Contact Center COMFIA Catalunya

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es