Archivado en Comunicats

Confirmat el nou Director General a l’Assemblea General


La Secció Sindical de CCOO intervé a l’Assembleapdf
print
pmail

Ahir en sessió extraordinària, l’Assemblea General de la Caixa va decidir per unanimitat confirmar en el càrrec de Director General al Senyor Josep Ibern.

La Secció Sindical de Comissions Obreres va intervenir per expressar el seu parer, donant un vot de confiança al nou Director General amb l’esperança que, a partir d’ara, s’obrin noves vies de diàleg que ens permetin solucionar diversos temes que tenim a casa nostra.

A continuació us reproduïm el text de la nostra intervenció

Senyors consellers, senyores conselleres, senyor President de l’Assemblea,

Aquesta intervenció és en nom dels tres representants de CCOO del grup de treballadors i treballadores de Caixa Laietana.

Volem donar suport a l’acord del Consell d’Administració del dia 15 de gener d’enguany, en el que s’anomenava al Senyor Josep Ibern com a nou Director General en substitució de l’actual, Sr. De Dòria, que va expressar el seu desig de jubilar-se.

Ho fem, això si, amb l’esperança que aquesta nova etapa que començarà representi una millora en les relacions laborals, que permeti un diàleg més fluït i la possibilitat de poder solucionar els diferents contenciosos que puguin existir mitjançant acords i pactes entre la Direcció de la Caixa i la representació laboral.

Entenem que un clima de diàleg constructiu portarà una major satisfacció als treballadors i treballadores de l’Entitat així com un increment del potencial de la pròpia Caixa.

Gràcies per la seva atenció.

ASSISTENTS PER PART DE CCOO:

ESTEBAN MARTÍNEZ RUIZ, JORDI RODRÍGUEZ BACHES, ANTONIO ORTÍZ OLMEDO