Archivado en Comunicats, beneficis socials

La Direcció aplicarà de manera restrictiva la sentència de les antiguitats

En principi, només afectarà, segons aquesta interpretació, els contractes realitzats a partir del Conveni 2003-2006 (anterior a l’actual), la qual cosa deixarà fora un bon nombre de companys i companyes


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

La Direcció de la Caixa aplicarà de manera restrictiva la sentència de les antiguitats.

Lògicament, des de aquesta Secció Sindical de Comissions Obreres lamentem la decisió, i lògicament també, no l’acceptarem com a definitiva.

Si us en recordeu, en una altra sentència que també va guanyar  Comissions Obreres, aquella de la paga de beneficis, la Direcció va fer un interpretació i aplicació restrictiva.

No ens vàrem quedar de braços plegats i es va presentar un altre Conflicte Col·lectiu que es va resoldre al nostre favor.

Al voltant del mes d’octubre de l’any passat, tots aquells companys i companyes que s’havien quedat fora del benefici de la primera sentència, varen acabar cobrant la paga de beneficis a la qual tenien dret. Dret que, la Direcció els hi negava.

Com ja hem dit abans, en no estar d’acord amb l’aplicació de la sentència que farà la Direcció, des de CCOO ja estem treballant jurídicament el tema.

Per a qualsevol dubte o aclariment, restem a la vostra disposició

 

 

 

 

COO TREBALLEM PER A TOTHOM

 

 

 

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es