Archivado en Comunicats, beneficis socials

La Direcci贸 aplicar脿 de manera restrictiva la sent猫ncia de les antiguitats


En principi, nom茅s afectar脿, segons aquesta interpretaci贸, els contractes realitzats a partir del Conveni 2003-2006 (anterior a l聮actual), la qual cosa deixar脿 fora un bon nombre de companys i companyespdf
print
pmail

La Direcci贸 de la Caixa aplicar脿 de manera restrictiva la sent猫ncia de les antiguitats.

L貌gicament, des de aquesta Secci贸 Sindical de Comissions Obreres lamentem la decisi贸, i l貌gicament tamb茅, no l聮acceptarem com a definitiva.

Si us en recordeu, en una altra sent猫ncia que tamb茅 va guanyar  Comissions Obreres, aquella de la paga de beneficis, la Direcci贸 va fer un interpretaci贸 i aplicaci贸 restrictiva.

No ens v脿rem quedar de bra莽os plegats i es va presentar un altre Conflicte Col路lectiu que es va resoldre al nostre favor.

Al voltant del mes d聮octubre de l聮any passat, tots aquells companys i companyes que s聮havien quedat fora del benefici de la primera sent猫ncia, varen acabar cobrant la paga de beneficis a la qual tenien dret. Dret que, la Direcci贸 els hi negava.

Com ja hem dit abans, en no estar d聮acord amb l聮aplicaci贸 de la sent猫ncia que far脿 la Direcci贸, des de CCOO ja estem treballant jur铆dicament el tema.

Per a qualsevol dubte o aclariment, restem a la vostra disposici贸

 

 

 

 

COO TREBALLEM PER A TOTHOM