Archivado en Comunicats

Comunicat Caixa Tarragona

PROMOCI脫 PER CAPACITACI脫


L聮article 26 del Conveni Col.lectiu vigent diu literalment el seg眉ent:

1. Ascendiran per convocat貌ria d聮oposicions, cada tres anys, un m铆nim de:
    - 3% del total de la plantilla dels nivells XIII, XII i XI al Nivell X.
    - 3% del total de la plantilla dels nivells XIII, XII i XI al Nivell VIII.


pdf
print
pmail
2. A les convocat貌ries d聮aquestes oposicions hi podran conc贸rrer tots els empleats fixos amb dos anys, com a m铆nim, d聮antiguitat a l聮entitat.

3. La determinaci贸 del nombre de places a cobrir es calcular脿 aplicant els percentatges requerits en el punt u sobre el total de plantilla adscrita als nivells XIII, XII i XI al 31 de desembre de l聮any anterior al de la realitzaci贸 de les proves.

L聮煤ltima convocat貌ria que es va produir a la nostra Caixa va ser el dia 16-06-2005 mitjan莽ant la Circular Interna 304, on s聮especificava qui eren els destinataris de la mateixa, com calia fer les sol聲licituds, calendari, material formatiu i tutories de consulta, temari, puntuaci贸 i tribunal, i finalment es van realitzar les proves durant la segona quinzena de mar莽 de 2006.

Entenent que han transcorregut els 3 anys que indica el conveni, instem de manera urgent a la Direcci贸 de Recursos Humans perqu猫 procedeixi a una Nova Convocat貌ria per Capacitaci贸, que caldria fer-la durant aquest mes, per poder fer les proves d聮aptitud durant l聮any 2009.

Tarragona, 13 de juny de 2008

Veure en PDF