Archivado en Comunicats

ULLERES

Comunicat Caixa Tarragona

Com heu pogut observar últimament, ens estan retornant les peticions de pagament de les ulleres que en els últims temps venia pagant-nos la MATT.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

El motiu més important, entre d’altres, és que la MATT s’ha fusionat amb diverses mútues (entre elles, REDDIS) i s’ha replantejat els compromisos que havia adquirit amb els representants sindicals de la nostra caixa.

Com sempre, la nostra direcció ha corregut a preocupar-se pel benestar dels seus empleats, i ens ha deixat a l’estacada.

És per això que l’únic avantatge social que teníem ha volat; en altres caixes tenen assegurances mèdiques de vida, etc. A la nostra, un pa com unes hòsties.

Des de la secció sindical de CCOO hem presentat una moció al Comitè Intercentres per tal d’encetar un procés de diàleg amb la nova mútua, que esperem que tingui el suport de la direcció. Ai! Ai! Ai!

Us mantindrem informats. 

Tarragona, 9 de juny de 2008

Veure en PDF


Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es