Archivado en Comunicats, Salari

Endarreriments del complement personal.

comunicat

A la reunió del Consell d’Administració del proppassat 10 d’abril, els consellers que hi ha en representació dels treballadors in treballadores de la plantilla, tots dos de CCOO, vam sol•licitar a la direcció que s’abonessin ja els endarreriments dels complements personals, congelats des del gener del 2006.


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

CCOO ja ho vam demanar per escrit en una carta adreçada al cap de RRLL, com oportunament us vam explicar el 28 de desembre de l’any passat.

Com deveu recordar, la nostra Direcció acostuma a actualitzar aquests complements cada vegada que se signa un nou Conveni, amb un percentatge d’augment similar a aquells pactats en Conveni.

Doncs bé, els augments de l’IPC enregistrat des del mes de gener de l’any 2006 fins el març d’enguany segons l’Institut Nacional d’Estadística són d’un 7,9 %. I el Conveni es va signar el passat 24 d’octubre, per tant fa ja gairebé sis mesos.

El Director General ens va respondre que en prenia nota, i que en parlaria amb el cap de RRLL.

17 d’abril del 2008 – com. 19/08

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es