Archivado en Comunicats

ElS ACOMIADAMENTS DISCIPLINARIS A CAIXA TARRAGONA: " AMOR A PRIMERA VISTA”

Comunicat Caixa Tarragona

Caixa Tarragona ha iniciat una campanya d’acomiadaments rigorosa i injustificada.

Estem observant que lluny de valorar l’esforç dels treballadors per a intentar aconseguir els resultats assignats unilateralment per l’empresa i en la majoria dels casos inassumibles, com s’ha comprovat, des de Recursos Humans


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

Estem observant que lluny de valorar l’esforç dels treballadors per a intentar aconseguir els resultats assignats unilateralment per l’empresa i en la majoria dels casos inassumibles, com s’ha comprovat, des de Recursos Humans s’ha iniciat una campanyad’acomiadaments sumaríssims, duta a terme pels sinistres personatges de sempre, amb els mètodes que ja pensàvem que estaven oblidats i que són impropis del segle XXI.

Si es tracta de realitzar un ajustament de la plantilla, aprofitant-se de les males notícies econòmiques que apareixen contínuament als mitjans de comunicació, aquest no és el mètode.

La pressió es decideix indiscriminadament contra qualsevol treballador que pensin que és mereixedor d’acomiadament i les causes poden ser de tot tipus. El procediment és simple: es tancala víctima a un despatx i se li fa un repàs de tots els demèrits quehan aconseguit trobar en la seva activitat quotidiana i, si no n’hi ha, es recorre a la simple fórmula “d’acomiadament improcedent:  45 dies per any treballat i al carrer”, element clau en la seva irrevocable decisió que no continuï treballant a la nostra entitat.
 
Davant de qualsevol intent d’intenció d’acomiadament hem de recordar:

  • No assistir sol a la reunió. Tens dret a l’assistència d’un delegat sindical i l’has d’exigir.
  • S’ha de comunicar immediatament la condició d’afiliat a un sindicat i que siguin els delegats els qui exerceixin la teva representació.
  • No has d’acceptar la lògica de l’inevitable que ens venen, sempre hi ha solucions.
  • Els delegats de CCOO estem a la teva disposició per a assessorar-te i acompanyar-te a totes les reunions que siguin necessàries.

NO ALS ACOMIADAMENTS IMPROCEDENTS

Tarragona, 28 de maig de 2008

Veure en PDF


Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es