Archivado en Comunicats, beneficis socials

Parlem de permisos

La Llei Orgànica per a la Igualtat efectiva entre Homes i Dones, estableix un conjunt de millores i drets socials importants


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

La Llei Orgànica per a la Igualtat efectiva entre Homes i Dones, estableix una conjunt de millores i drets socials importants, en particular ens referim al Permís de Paternitat.

Sembla ser que aquest permís ha estat objecte d’alguna interpretació incorrecta, fet que ha provocat que alguns companys i companyes s’hagin adreçat a Comissions Obreres per tal d’aclarir la situació.

Posats en contacte amb el Cap de Recursos li hem fet saber com i de quina manera s’ha de gaudir aquest permís, segons s’indica clarament en la llei, i que no és sinó com us ho diem a continuació:

 

El permís de paternitat es pot gaudir immediatament després del permís per naixement, simultàniament amb la baixa de Maternitat, o immediatament desprès de la mateixa. Per tant, no és obligatori gaudir d’aquest permís única i exclusivament després del permís per naixement.

 Per a qualsevol dubte per aquestes o altres qüestions estem a la vostra disposició.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es