Archivado en Comunicats, Salari

Plus Conveni

Increment substàncial del Plus Conveni, gràcies, principalment a Comissions Obreres, sindicat majoritari en la signatura del nostre Conveni Col·lectiu


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

En el darrer conveni, el Plus Conveni s’ha incrementat substancialment, tot passant d’ un import fix e igual per a tothom (240€ per l’any 2006), a una quantitat fixa de 250.-€ per a tothom, més ¼ de paga (de sou base ).

 

Aquesta diferència s’ha abonat aquest passat mes de Desembre, i tothom ha gaudit d’aquesta millora en la darrera nòmina.

 

 

Donades les consultes de alguns companys i companyes, que han tingut diversos contractes durant l’any 2007, la Secció de CCOO, ha comprovat que només se’ls hi ha abonat la part corresponent al contracte vigent.

 

 

Ens hem adreçat a Recursos, per tal de poder-vos informar, i ens han manifestat que ja estava previst abonar la resta del Plus Conveni referent a l’any 2007, aquest mes de Gener.

 

 

Si teniu qualsevol dubte al respecte poseu-vos en contacte amb la Secció Sindical de Comissions Obreres.

 

COMISSIONS TREBALLA PER A TOTS I TOTES

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es