Archivado en Comunicats, Ocupacio

A veuré si aprenen que una bona gestió és tractar adecuadament la plantilla

Banc Sabadell versus La Caixa

13 03 08 On millor que a Banc Sabadell per buscar professionals per al negoci bancari?


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail

El sindicat Confederació de Quadres ha comunicat a la plantilla que gràcies a ells l’empresa ha acceptat lliurar els vals de dinar (dietes) als directius de banca d’empeses.

Aquesta situació es mantenia des de la creació de banca d’empreses, en temps del senyor Alcaraz (no passa a Solbank, ni a banca comercial). Quan reclamàvem aquest pagament, l’empresa argumentava sempre la seva negativa dient que els tècnics de banca d’empreses percibien salaris anuals superiors als de banca comercial i Solbank.

La veritat és que no és mèrit del sindicat de Quadres (només ho han comunicat) que es lliurin els vals de dinar als tècnics de banca d’empreses: qui ho ha aconseguit ha estat LA CAIXA.

La Caixa, que sempre ha estat un competidor directe de al nostra empresa, ha posat en funcionament el negoci de banca d’empreses i resulta que tant el senyor Nin, exdirector general del banc, com el senyor Alcaraz, exdirector de banca d’empreses de la nostra entitat, són actualment director general i director general adjunt executiu, respectivament, de la Caixa (fidels al Sabadell no ho han estat gaire aquests dos contractes estrella del banc). Òbviament, ambdós coneixien molt bé els professionals de la nostra banca d’empreses, així que, on millor que al Sabadell per buscar professionals per al seu negoci? I, és clar, les condicions laborals a la Caixa són bastant millors que al Sabadell.

Davant de possibles fugues de bons professionals de banca d’empreses, el banc, amb molt bon criteri, ha decidit millorar les seves condicions salarials i lliurar-los els vals de menjar, de la qual cosa ens congratulem. Únicament lamentem que perquè aquesta empresa entengui que ha de tenir cura de la seva plantilla com un dels millors i més preuats recursos, hagin de venir d’altres entitats per emportar-se’ls i, en el camí, perdre excel•lents professionals i perjudicar, al mateix temps, la bona marxa i la sostenibilitat d’aquesta empresa.

A VEURE SI APRENEN D’UNA VEGADA PER TOTES QUE UNA BONA GESTIÓ I, MOLTES VEGADES, MÉS RENDIBLE, ÉS TRACTAR ADEQUADAMENT LA PLANTILLA I NO DEDICAR-SE A REDUIR DESPESES REBAIXANT LES CONDICIONS DELS EMPLEATS I LES EMPLEADES PER OBTENIR RESULTATS

Març 2008

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es