Archivado en Comunicats, Ocupacio

A veur茅 si aprenen que una bona gesti贸 茅s tractar adecuadament la plantilla

Banc Sabadell versus La Caixa


13 03 08 On millor que a Banc Sabadell per buscar professionals per al negoci bancari?


pdf
print
pmail
El sindicat Confederaci贸 de Quadres ha comunicat a la plantilla que gr脿cies a ells l聮empresa ha acceptat lliurar els vals de dinar (dietes) als directius de banca d聮empeses.

Aquesta situaci贸 es mantenia des de la creaci贸 de banca d聮empreses, en temps del senyor Alcaraz (no passa a Solbank, ni a banca comercial). Quan reclam脿vem aquest pagament, l聮empresa argumentava sempre la seva negativa dient que els t猫cnics de banca d聮empreses percibien salaris anuals superiors als de banca comercial i Solbank.

La veritat 茅s que no 茅s m猫rit del sindicat de Quadres (nom茅s ho han comunicat) que es lliurin els vals de dinar als t猫cnics de banca d聮empreses: qui ho ha aconseguit ha estat LA CAIXA.

La Caixa, que sempre ha estat un competidor directe de al nostra empresa, ha posat en funcionament el negoci de banca d聮empreses i resulta que tant el senyor Nin, exdirector general del banc, com el senyor Alcaraz, exdirector de banca d聮empreses de la nostra entitat, s贸n actualment director general i director general adjunt executiu, respectivament, de la Caixa (fidels al Sabadell no ho han estat gaire aquests dos contractes estrella del banc). 脪bviament, ambd贸s coneixien molt b茅 els professionals de la nostra banca d聮empreses, aix铆 que, on millor que al Sabadell per buscar professionals per al seu negoci? I, 茅s clar, les condicions laborals a la Caixa s贸n bastant millors que al Sabadell.

Davant de possibles fugues de bons professionals de banca d聮empreses, el banc, amb molt bon criteri, ha decidit millorar les seves condicions salarials i lliurar-los els vals de menjar, de la qual cosa ens congratulem. 脷nicament lamentem que perqu猫 aquesta empresa entengui que ha de tenir cura de la seva plantilla com un dels millors i m茅s preuats recursos, hagin de venir d聮altres entitats per emportar-se聮ls i, en el cam铆, perdre excel聲lents professionals i perjudicar, al mateix temps, la bona marxa i la sostenibilitat d聮aquesta empresa.

A VEURE SI APRENEN D聮UNA VEGADA PER TOTES QUE UNA BONA GESTI脫 I, MOLTES VEGADES, M脡S RENDIBLE, 脡S TRACTAR ADEQUADAMENT LA PLANTILLA I NO DEDICAR-SE A REDUIR DESPESES REBAIXANT LES CONDICIONS DELS EMPLEATS I LES EMPLEADES PER OBTENIR RESULTATS

Mar莽 2008