Archivado en Comunicats, Ocupacio

BSIS – BanSabadell Information Systems, S.A.

28 03 08 Degut als diferents rumors que es van produint al voltant de BSIS i també a la manca d’informació al respecte, hem parlat amb la direcció d’aquesta empresa per aclarir diferents punts.


Este artículo se publicó originalmente en Banco Sabadell (CCOO Grupo Banco Sabadell) ,


pdf print pmail

BSIS - BanSabadell Information Systems, S.A.

Degut als diferents inputs que es van produint al voltant de BSIS i donada la manca d'informació al respecte, hem parlat amb la direcció d'aquesta empresa per aclarir els diferents punts que us desglossem a continuació:

· Sensació de congelació total dels nous projectes que s'havien de començar a desenvolupar aquest 2008.
· Devallada molt important d'hores de desenvolupament respecte de l'exercici anterior.
· Comunicació escrita que se'ns cedeix en comissió de servei a Solintec i posterior comunicació verbal que formem part de l'estructura de BSIS.
· Desconeixement de la composició empresarial de BSIS en el seu accionarat i de quines previsions hi ha respecte a com es vol evolucionar a curt, mig i llarg termini entre Banc Sabadell i BSIS.
· Aparent congelació d'incorporacions a BSIS, quan s'havia dit que es contractarien al voltant d'un centenar de persones en poc temps.
· Constants canvis en l'estructura jeràrquica en l'àmbit d'informàtica.
· Manca de definició dels llocs de treball i les funcions associades als mateixos.
· Manca de definició de la formació necessària i de la planificació per poder desenvolupar i assolir les tasques associades a les diferents funcions.

Un cop plantejats els temes a la direcció de BSIS, aquesta s'ha compromès a informar a la totalitat de la plantilla afectada en un termini de temps breu.
No obstant, de la conversa mantinguda, us volem transmetre el següent:

· BSIS és un canvi de nom de SOLINTEC, per tant, no té cap repercussió en la situació del personal al qual se li va notificar que estava en comissió de servei a SOLINTEC.
· Banc Sabadell afirma no tenir intenció en canviar la situació del personal actualment en comissió de servei i, per tant, aquest continuarà mantenint contracte amb Banc Sabadell.
· La reducció de pressupost de 2008 és fruit d'aplicar les directrius generals del Banc en totes les àrees, d'acord al pla Òptima 09.
· Aquest primer semestre es pensa iniciar una formació que s'impartirà a tot el personal de projectes, d'acord al nou model operatiu que s'està definint per BSIS.


Continuarem mantenint contactes de manera regular amb la direcció, i us animem a que ens feu arribar qualsevol dubte que tingueu.
Març 2008

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
Ramírez de Arellano, 19
28043 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es