Archivado en Comunicats, Ocupacio

BSIS 聳 BanSabadell Information Systems, S.A.


28 03 08 Degut als diferents rumors que es van produint al voltant de BSIS i tamb茅 a la manca d聮informaci贸 al respecte, hem parlat amb la direcci贸 d聮aquesta empresa per aclarir diferents punts.


pdf
print
pmail
BSIS - BanSabadell Information Systems, S.A.

Degut als diferents inputs que es van produint al voltant de BSIS i donada la manca d'informaci贸 al respecte, hem parlat amb la direcci贸 d'aquesta empresa per aclarir els diferents punts que us desglossem a continuaci贸:

路 Sensaci贸 de congelaci贸 total dels nous projectes que s'havien de comen莽ar a desenvolupar aquest 2008.
路 Devallada molt important d'hores de desenvolupament respecte de l'exercici anterior.
路 Comunicaci贸 escrita que se'ns cedeix en comissi贸 de servei a Solintec i posterior comunicaci贸 verbal que formem part de l'estructura de BSIS.
路 Desconeixement de la composici贸 empresarial de BSIS en el seu accionarat i de quines previsions hi ha respecte a com es vol evolucionar a curt, mig i llarg termini entre Banc Sabadell i BSIS.
路 Aparent congelaci贸 d'incorporacions a BSIS, quan s'havia dit que es contractarien al voltant d'un centenar de persones en poc temps.
路 Constants canvis en l'estructura jer脿rquica en l'脿mbit d'inform脿tica.
路 Manca de definici贸 dels llocs de treball i les funcions associades als mateixos.
路 Manca de definici贸 de la formaci贸 necess脿ria i de la planificaci贸 per poder desenvolupar i assolir les tasques associades a les diferents funcions.

Un cop plantejats els temes a la direcci贸 de BSIS, aquesta s'ha comprom猫s a informar a la totalitat de la plantilla afectada en un termini de temps breu.
No obstant, de la conversa mantinguda, us volem transmetre el seg眉ent:

路 BSIS 茅s un canvi de nom de SOLINTEC, per tant, no t茅 cap repercussi贸 en la situaci贸 del personal al qual se li va notificar que estava en comissi贸 de servei a SOLINTEC.
路 Banc Sabadell afirma no tenir intenci贸 en canviar la situaci贸 del personal actualment en comissi贸 de servei i, per tant, aquest continuar脿 mantenint contracte amb Banc Sabadell.
路 La reducci贸 de pressupost de 2008 茅s fruit d'aplicar les directrius generals del Banc en totes les 脿rees, d'acord al pla 脪ptima 09.
路 Aquest primer semestre es pensa iniciar una formaci贸 que s'impartir脿 a tot el personal de projectes, d'acord al nou model operatiu que s'est脿 definint per BSIS.


Continuarem mantenint contactes de manera regular amb la direcci贸, i us animem a que ens feu arribar qualsevol dubte que tingueu.
Mar莽 2008