Archivado en

Eleccions Sindicals Sogeti Barcelona / 20 Mayo 2008 - Sogeti

El teu vot 茅s fonamental i necessari


El dijous vinent (22 de Maig) 茅s la data de les eleccions sindicals a Sogeti Cornell脿 en les que, despr茅s de la jornada de reflexi贸 de dem脿, la plantilla decidirem qu猫 futura representaci贸 tindrem pels pr貌xims quatre anys.pdf
print
pmail

Els vint-i-quatre companys i companyes que ens presentem avalats per CCOO, et proposem un model de fer les coses basat en el tracte proper, la transpar猫ncia, la comunicaci贸 i informaci贸, el treball diari, negociador i reivindicatiu,聟 en conson脿ncia amb els quatre anys precedents. Si aquest 茅s el model que prefereixes, 隆vine a votar a CCOO!

El teu vot 茅s fonamental i necessari per a que a Sogeti continuem treballant per i amb tu, de la mateixa manera que fins ara, i amb els m脿xims delegats i delegades dedicats a fer les coses com tu vols que es facin.

Et recordem, ja que l聮empresa no ho fa, que l'Estatut dels Treballadors estableix, al seu article 75, que l'acte de la votaci贸 s'ha d'efectuar en horari laboral. Per tant, i tamb茅 pels que esteu despla莽ats al client, tens el dret a votar en horari laboral sense recuperaci贸 d'hores.

Pots imputar el temps dedicat (incl貌s el temps de despla莽ament) a la intranet, apartat Ausencias Autorizadas indicant en el comentari 聯votaci贸 eleccions sindicals聰.

Et ve de gust parlar amb nosaltres?

Com acte final de la campanya, aquesta tarda a partir de les 17.30 i fins les 19.30 estarem al menjador de l'oficina per a, en un ambient dist茅s i relaxat, prenent un caf猫, podem parlar, intercanviar opinions, aclarir dubtes al respecte del programa, etc 聟.

Per als que no es puguin passar, des de les 15.30 i fins les 17.30 tamb茅 estarem disponibles al tel猫fon 93 2530188 (extensi贸 1210).


Descarrega Comunicat - Fi campanya (PDF)