Archivado en Comunicats, Salari

Plus de Conveni

Important i substàncial increment del Plus Conveni per aquest any i posteriors, gràcies a la nova signatura del Conveni Col·lectiu


Este artículo se publicó originalmente en


pdf print pmail

En el darrer conveni, el Plus Conveni s’ha incrementat substancialment, tot passant d’ un import fix e igual per a tothom (240€ per l’any 2006), a una quantitat fixa de 250.-€ per a tothom, més ¼ de paga (de sou base ).

 

Aquesta diferència s’ha abonat aquest passat mes de Desembre, i tothom ha gaudit d’aquesta millora en la darrera nòmina.

 

 

Donades les consultes de alguns companys i companyes, que han tingut diversos contractes durant l’any 2007, la Secció de CCOO, ha comprovat que només se’ls hi ha abonat la part corresponent al contracte vigent.

 

 

Ens hem adreçat a Recursos, per tal de poder-vos informar, i ens han manifestat que ja estava previst abonar la resta del Plus Conveni referent a l’any 2007, aquest mes de Gener.

 

 

Si teniu qualsevol dubte al respecte poseu-vos en contacte amb la Secció Sindical de Comissions Obreres.

 

COMISSIONS TREBALLA PER A TOTS I TOTES

 

 

 

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es