Archivado en

La Secci贸 Sindical de CCOO obt茅 una important vict貌ria judicial


El dia 17 de gener v脿rem publicar a Intranet, una nota comunicant-vos la transcendental sent猫ncia que ha dictat el Tribunal Suprem sobre el c貌mput del temps de treball de tots el contractes temporals a efectes de promoci贸 per experi猫ncia.

 pdf
print
pmail

Demanda presentada EXCLUSIVAMENT PER CC.OO., per la Secci贸 Sindical de Caixa Laietana de CC.OO.

L聮abast d聮aquesta sent猫ncia 茅s d聮脿mbit sectorial i, per tant, afecta qualsevol treballador o treballadora de caixes d聮estalvi que hagi estat treballant sota la modalitat d聮un contracte temporal en un 猫poca anterior a la data d聮antiguitat que tingui reconeguda.

Els efectes que pot tenir tot aix貌 s贸n diversos. D聮entrada, s聮afegirien aquests contractes a la nostra antiguitat en el si de l聮empresa, i aix貌 podria comportar canvis de nivell, escur莽ament dels per铆odes per promocionar de nivell, beneficis econ貌mics, amb endarreriments inclosos, etc.

At猫s que qualsevol treballador o treballadora, porti el temps que porti, podria veure聮s afectat, seria bo que tingu茅ssim a m脿, o b茅 tots els contractes temporals que hagu茅ssim tingut, o b茅 la nostra vida laboral on visualitzarem (per si no ens recordem) si en alguna ocasi贸 ens van fer un contracte temporal.

La p脿gina web a la qual heu d聮accedir per a demanar la vostra vida laboral 茅s aquesta:

http://www.seg-social.es/Internet_1/OficinaVirtual/CatalogodeServicios/index.htm

La Direcci贸 de la Caixa ens ha comunicat que, per aplicar la sent猫ncia, ser脿 necessari que, qui cregui estar afectat faci una petici贸 concreta. Adjuntem un model perqu猫 el complimenteu i ens el feu arribar.

Donat l聮abast temporal i del nombre de persones beneficiades, us recomanem que estigueu atents a l聮aplicaci贸 que us facin, i si teniu algun dubte us poseu en contacte amb la Secci贸 Sindical de CCOO.

Aquesta sent猫ncia se suma a altres sent猫ncies guanyades per Comissions Obreres de Caixa Laietana, la darrera de les quals ha suposat una paga de beneficis per a molts i moltes de vosaltres.

Com veieu, a Comissions no ens estem amb els bra莽os plegats i, a m茅s a m茅s d聮intentar negociar amb la Direcci贸, treballem sindicalment en altres fronts  per a aconseguir resultats.

Restem a la vostra disposici贸 per aclarir-vos qualsevol dubte que tingueu sobre aquest tema.

Matar贸, 21 de gener de 2008

 

 

CCOO TREBALLA PER A TOTS VOSALTRES