Archivado en Comunicats, Ocupacio

CCOO denuncia que “Don Piso” vol aprofitar l’anunci de presentar Expedient de Regulació per precaritzar i acomiadar

COMFIA-CCOO ha convocat assemblees informatives pels treballadors i treballadores de “Don Piso”

Davant la notícia d’aquests dies de que “Don Piso” vol presentar un Expedient de Regulació d’Ocupació, COMFIA-CCOO està intervenint per donar suport i assessorament a fi d’encarar el futur dels llocs de treball i manifesta la seva preocupació per l’actitud d’ocultisme demostrat per la Direcció de les empreses implicades.


Este artículo se publicó originalmente en CATALUNYA (CCOO Serveis Catalunya) , Servicios Técnicos (Servicios Técnicos) ,


pdf print pmail

COMFIA-CCOO manifesta la seva preocupació per l’actitud d’ocultisme demostrat per la Direcció de les empreses Habitat Serinmo, S.L. i Don Piso, S.L. que operen amb el nom comercial de Don Piso. La Direcció de l’empresa en lloc d’explicar els motius reals del presumpte ERO i d’obrir el diàleg i passos necessaris per tractar la situació de l’empresa quan abans, s’està dedicant, de forma precipitada, d’anunciar i proposar futurs canvis en les relacions laborals i en les seves condicions o bé donant per fet la pèrdua de llocs de treball.

COMFIA-CCOO ha convocat assemblees informatives als locals de CCOO per poder informar de la situació i donar claus per a seguir les novetats en el futur.

Per a més informació COMFIA-CCOO Catalunya Tel. 93 481 27 45

Amb COMFIA-CCOO tu hi guanyes
AFILIA-T’HI!

Afília't! a COMFIA-CCOO

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es