Archivado en Comunicats, Ocupacio

COMFIA-CCOO ha convocat assemblees informatives pels treballadors i treballadores de 聯Don Piso聰

CCOO denuncia que 聯Don Piso聰 vol aprofitar l聮anunci de presentar Expedient de Regulaci贸 per precaritzar i acomiadar


Davant la not铆cia d聮aquests dies de que 聯Don Piso聰 vol presentar un Expedient de Regulaci贸 d聮Ocupaci贸, COMFIA-CCOO est脿 intervenint per donar suport i assessorament a fi d聮encarar el futur dels llocs de treball i manifesta la seva preocupaci贸 per l聮actitud d聮ocultisme demostrat per la Direcci贸 de les empreses implicades.


pdf
print
pmail
COMFIA-CCOO manifesta la seva preocupaci贸 per l聮actitud d聮ocultisme demostrat per la Direcci贸 de les empreses Habitat Serinmo, S.L. i Don Piso, S.L. que operen amb el nom comercial de Don Piso. La Direcci贸 de l聮empresa en lloc d聮explicar els motius reals del presumpte ERO i d聮obrir el di脿leg i passos necessaris per tractar la situaci贸 de l聮empresa quan abans, s聮est脿 dedicant, de forma precipitada, d聮anunciar i proposar futurs canvis en les relacions laborals i en les seves condicions o b茅 donant per fet la p猫rdua de llocs de treball.

COMFIA-CCOO ha convocat assemblees informatives als locals de CCOO per poder informar de la situaci贸 i donar claus per a seguir les novetats en el futur.

Per a m茅s informaci贸 COMFIA-CCOO Catalunya Tel. 93 481 27 45

Amb COMFIA-CCOO tu hi guanyes
AFILIA-T聮HI!

Af铆lia't! a COMFIA-CCOO